Letu se bliži kraj i zato su poznate dame, koje po pravilu diktiraju trendove, počele da se pojavljuju sa novim frizurama za koje se s’pravom može reći da će obeležiti jesen 2015 godine.  Radi se o modernim, laganijim i umerenijim frizurama koje nas polako uvode iz toplijih u hladnije dane. Pogledajte o kojim je frizurama reč.
1.    Hipi talasi
Ova frizura je u trendu već nekoliko sezona. Podrazumeva blago razbarušenu dugu kosu sa razdeljkom po sredini i talasima isključivo na krajevima kose.

 Hipi talasi
2.    Piksi sa šiškama
Piksi predstavlja jednu od najpopularnijih kratkih frizura. Postoje različite varijante ove frizure, ali se za početak jeseni izdvojila duža piksi frizura sa neurednim šiškama. I kod hipi talasa i kod piksi frizure sa šiškama je cilj da postignete što prirodniji izgled.

Piksi sa šiškama
3.    Kovrdžava kosa u stilu 70-tih
Solange kao i njena sestra Beyonce vole retro frizure. Solange se odlučila za jednostavnu frizuru dužine do ramena u kojoj dominiraju njene krupne kovrdže.

Kovrdžava kosa u stilu 70-tih
4.    Umerenija varijanta takozvane mokre kose
Poćetkom godine se pojavila frizura sa takozvanim efektom mokre kose. Kosa izgleda kao da ste upravo izašli sa bazena jer je namazana gelom i očešljana na gore. Ove jeseni nosiće se umerenija varijanta mokre kose. Gel se stavlja oko korena kose dok su krajevi opušteniji i prirodniji.

Umerenija varijanta takozvane mokre kose
5.    Shaggy frizura
Za ove frizure važi pravilo da su jednostavne i lake za održavanje. Takođe, ako imate blago talasastu kosu mogu da izgledaju ženstveno i romantično. Šiške kod shaggy frizure uvek oblikujte tako da odgovaraju Vašem obliku lica.
 Shaggy frizura
6.    Polu podignuta kosa
Frizeri smatraju da je ova frizura namenjena lenjim i zaposlenim devojkama. Nekoliko pramena spreda podignite i vežite pozadi u rep ili punđu. Ostatak kose pustite da se lagano spušta duž ramena.

Polu podignuta kosa
7.    Neuredna bob frizura
Ova frizura ne zahteva dodatne troškove jer je prilično jednostavna za održavanje. Sa jedne strane kosu stavite iza uveta, a sa druge strane gelom oblikujte šiške, ali tako da im dodate volumen i da se vide blagi talasi. Cilj je da izgledate što prirodnije, kao da ste upravo ustali iz kreveta.

Neuredna bob frizura
8.    Detalji u kosi
U svakodnevnim prilikama ne morate da nosite upadljive modne detalje u kosi koje smo imali prilike da vidimo da modnim revijama Dolce & Gabanna i Prade. Dovoljni su jednostavniji rajfovi, trake, šnale i češljići koji će Vašem izgledu dodati određenu dozu glamura.

 Detalji u kosi
9.    Nestašni pramenovi
Kada podignete kosu u punđu ili rep obavezno pustite par pramenova da nestašno talasaju na vetru. Izgledaćete moderno i mladalački.

   Nestašni pramenovi

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име