Crvenu haljinu u zavisnosti od modela možete nositi kako u formalnim tako i u neformalnim prilikama. Sa njom ćete uvek biti u centru pažnje. Zato morate biti oprezni prilikom izbora modnih detalja koji će upotpuniti Vaš outfit. Pogledajte šta po ovom pitanju savetuju modni stilisti.
1.    Zlatna ogrlica
Zlatna ogrlica je savršen dodatak uz crvenu haljinu sa dubokim dekolteom ili bez bratela. Zlato posebno laska svetlo crvenoj haljini jer ove dve nijanse zajedno izgledaju kraljevski i elegantno. Crvenu haljinu i zlatnu ogrlicu uparite za potrebe koktela i drugih glamuroznijih prilika.

`crvena haljina bez bratela i zlatna ogrlica
2.    Crne cipele
Nije lako izabrati cipele koje će ići uz crvenu haljinu. Crvene cipele bi trebalo da budu u istoj nijansi kao i haljina. Zato je najsigurnije odlučiti se za crne visoke potpetice ili sandale sa kaiševima. Crvena i crne boja u kombinaciji daju elegantan i klasičan izgled.


3.    Clutch torbica
Uz crvenu haljinu nije poželjno nositi velike torbe na rame, cegere i vrećaste torbe. Izaberite clutch torbicu koja je u istoj nijansi kao i haljina ili crna ( uz crne cipele) ili čak metalik zlatna ili srebrna. Najbolja je ona clutch torbica koja je u skladu sa drugim modnim detaljima pre svega cipelama.


4.    Viseće minđuše
Viseće minđuše lepo stoje uz skoro sve haljine. Posebno se preporučuju kao dodatak uz crvenu haljinu i podignutu kosu. Minđuše mogu biti zlatne, srebrne, sa dragim kamenjem ili biserima.

5.    Kaiš
Stilisti savetuju da ukoliko želite da istaknete Vaše vitko telu u crvenoj haljini obavezno stavite deblji crni kaiš. Izgledaćete moderno i elegantno.


6.    Bez nakita
Crvena haljina je upadljiva sama po sebi tako da Vam nije potreban kaiš ili nakit da biste dodatno istakli svoj outfit. To znači da je možete nositi uz elegantne cipele i torbicu i bez nakita.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име