Frizure 2016 odnose se na prošlost,  i projektovanje u budućnost.  Frizure odlikuju talasi u  retro stilu, futuristički i geometrijski komadi sa mokrim efektom.

Bilo da je kratka, srednje dužine ili dugačka, vaša kosa može sjajno da izgleda ako vi to stvarno želite uz vrlo malo truda!
“Šik” frizure koje su pravi hit za jesen i zimu 2015 / 16 !
Još jedan veliki trend za jesen i zimu 2015 / 16 su dodaci koji krase frizuru,  kao što su šnale sa svetlucavim sjajem, cvećem, broševima, ukrasnim kamenčićima.

šnale sa svetlucavim sjajem

Frizure 2016 će biti pretežno u retro-nadahnutom stilu, uz naglašen “Maxi“ volumen. Retro stil za frizure je uglavnom odličan izbor koji ostavlja utisak “slatke, detinjastei neodoljive” cure.

Veliki hit iz 60-tih godina, glatka kosa sa pletenicom, tipičnim detaljima hipija iz 70-ih, predstavlja trend za jesen / zimu. Treba istaći da je poželjno nositi stil s mekim valovima,  kao lukovima i moderne “ kike“.

frizure retro stil

Pletenice su i dalje veliki hit :  predstavljaju neku vrstu fetiša u modi Isola Marras,  koji je odabrao ovu frizuru,  kako u svom klasičnom obliku, tako i u obliku moderne jedne pletenice, ili u obliku ovalne punđe. Dugu kosu ćete lako skupiti ako je podelite u nekoliko pletenica koje ćete spojiti u punđu.

Veliki je trend dati na značaj ekscentričnoj frizuri sa Maxi volumenom na vrh glave.

pletenice

Za posebne prilike poželjno je ukrasiti kosu svetlucavim šnalama, ukrasima, što smo mogli videli na  modnim revijama:  Valentina, Elie Saab i Dolce & Gabbana.

frizure sa snalama

Oprobajte ove sjajne ideje, i učinite vašu kosu elegantnom i modernom!

Vreme koje dolazi, svakako vam pruža dosta mogućnosti što se tiče vaše kose .  Jesen i zima garantuju odlićne i efektne frizure.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име