02

Ovog leta u trendu je ležerni i prirodni izgled kose. Stroge, tip top  frizure kod kojih je svaka dlaka na svom mestu su iza nas. Preporuka je da se odbace fenovi i da se kosa suši što prirodnije. Poželjne su pletenice, punđe, konjski rep…

Pletenice

Ako imate dugu kosu možete je osvežiti pletenicama. Možete isplesti jednu ili više njih. Spustiti je u kosu ili podići oko čela i sa strane da uokviruje lice. Pletenice se mogu kombinovati sa repom, punđom ili nekim dodatkom za kosu. To je stvar Vaše mašte. Pletenice Vas čine romantičnom i suptilnom.

Razdeljak

Razdeljak na sredini ili sa strane takođe ponovo trenduje. On dobro ide uz ravnu kosu, ali može da prati i sjajne talasaste kovrdže. Kod kratke kose razdeljak dobro oslikava karakter osobe. Inače Vas čini uzdržanom i ozbiljnijom.

Šiške

Ne kratite šiške mnogo strogo pod konac. Pustite ih da budu što duže i da se adekvatno uklope u ostatak kose. Preporučuje se da se podignu na gore ili da se natapiraju.

Punđe

Punđe su takođe veoma interesantne. Mogu se podići više ili spustiti niže do vrata. Lepo izgledaju i kada se kombinuju sa pletenicama ili sa nekim dodatkom za kosu. Mogu biti i praćene pramenovima koji uokviruju lice.

Dodaci za kosu

U dodatke za kosu spadaju: šnale, mrežice, rajf, trake, mašne, marame… Mogu biti različitih veličina i boja. Ako ste zatečeni i ne znate šta ćete sa kosom možete ih upotrebiti i pokazati svoju maštovitost i kreativnost. Mašne i marame u kosi podsećaju na stil 60-tih i 70-tih godina prošlog veka koji se vraća i kombinuje sa modernim detaljima.

Za svaki dan

Prirodna kosa zabačena unazad ili oko ušiju ili zavezana u konjski rep je takođe u trendu ovog leta. Pokazuje da ste opušteni otvoreni za druženje.

Duga kosa,zdrava i negovana, jeste u trendu. Ona Vas čini ženstvenom, ali je sa njom i lakše manipulisati. Ali ako niste zadovoljni razmislite i o varijantama kratke kose. Ona će Vas činiti drugačijom i zapaženijom i svrstati Vas u kategoriju odvažnih i hrabrih žena.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име