Ako želite da izgledate moćno, elegantno i ženstveno u isto vreme onda su haljina i kožna jakna u paru najbolji izbor za vas. Prolaze godine, ali kožna jakna ne stari već prkosi vremenu i izgleda sve moćnije i elegantnije. Posebno privlačno izgleda sa haljinom. Haljine mogu biti različitih krojeva, dužina kao i od raznovrsnog materijala. Za jakne je bolje da su kraće, a boje i krojevi isključivo su stvar vašeg ukusa i stila oblačenja. Ne zaboravite ni modne detalje da malo začinite svoj autfit. Prstenje, satovi, naočare za sunce, lančići, minđuše su uvek dobra ideja. Takođe, od vas zavisi i koju ćete vrstu obuće i torbe izabrati. To može zavisiti i od toga gde ste krenuli i  kakav utisak hoćete da ostavite. Sve u svemu bićete primećeni jer se radi o moćnoj i magičnoj odevnoj kombinaciji.

Pletene haljine i kožne jakne

Poslednjih godinu dana u modi su pletene ili štrikane stvari. One nisu samo rezervisane za hladne zimske dane već se mogu nositi i tokom toplijih meseci. Pletene haljine su u trendu ovog proleća. Uglavnom su midi ili maksi dužine i sa prorezom. Izgledaju veoma seksi i moćno. Međutim, mnogi se pitaju da li koža i pleteno idu zajedno. Odgovor je da. Sve što lepo uklopite ide zajedno pa čak i različiti materijali. Razmišljajte ovako, ako ide pleteni džemper uz kožne pantalone zašto onda ne bismo mogli i drugu garderobu da kombinujemo.S’obzirom da su pletene toalete uglavnom rezervisane za svakodnevne ili poslovne prilike onda ih tako i kombinujte. Za svakodnevne prilike osvežite svoj autfit nekim zanimljivim hulahopkama recimo u animal printu. Uz pleteno dobro idu i prava i izvrnuta koža.
Pored pletenih idu i providni modeli, čipkasti, razni dezeni od cvetnog do tufnastog, razne boje, dužine. Isprobajte i pronađite svoju idealnu kombinaciju.

 

Čipkasti i providni modeli

Uz belu čipku ide sve. Možete nositi kako crne tako i braon kožne jakne. Ako obujete čizme onda ćete izgledati zaista originalno. Ovakav sti ne može a da se ne primeti. Verovatno će svi poželeti da vas kopiraju. Za providne modele isto važi jer su i oni kao i čipkasti sami po sebi seksi i primamljivi. Izgleda prelepo kada čipka viri ispod ili oko kože.

 

Razni dezeni

Ako govorimo o prolećnim odevnim kombinacijama onda se one ne mogu zamisliti bez cvetnog dezena. Za letnje kombinacije su rezervisane pruge, ali i tropski printovi. U međuvremenu tu su žešći animal printovi, zatim tufne i ostali dezeni. Primetno je da su ove sezone aktuelne pastelne, žuta kao i bela boja. Tu je i crvena koja je takođe postala vanvremenska. Braon jakne lepo stoji uz pastelno roze toaletu, crna ide uz sve , ali prelepo izgleda uz žutu kao potpuni kontrast, kao i uz crvenu za večernje prilike. Belu možete nositi uz sve.

Što se tiče obuće dok je hladnije lepo stoje čizme kako kraće tako i duboke. Kada je toplije možete osmisliti i sportsko elegantnu kombinaciju koja podrazumeva patike. Siguran izbor su elegantne cipele i sandale sa štiklom ili ravne. Nakit nije obavezan, ali ga slobodno kombijujte kako mislite da vam najbolje stoji. Jer kada je moda 21 veka u pitanju osnovno pravilo jeste da nema pravila.