Ako ste u potrazi za savršenom letnjom haljinom predlažemo Vam da pogledate ove prelepe i moderne haljine za leto 2014 godine. Ima za svakoga ponešto. Od pitome ženstvenosti do divljih i seksi dizajna.

1.    Ženstvena cvetna haljina
Nema ništa lepšeg od gomile svežeg cveća. Cveće zrači svojim mirisom i lepotom boja. Na sreću, haljine sa cvetnim dezenima su jedan od najtoplijih trendova ovog leta. Možete izabrati hrabar cvetni dizajn sa jarkim bojama ili jednostavnije i suptilnije dezene sa  nežno crvenim i roze ružama. Šta god da odaberete bićete u trendu sa modernom i razigranom cvetnom haljinom.
 Ženstvena cvetna haljina
2.    Kapriciozno bela haljina
Žene obično za leto biraju odeću u boji. Međutim, crna privlači sunce i treba je izbegavati kao dnevnu varijantu. Ali je zato bela boja svetla i savršena za sunčane dane. Preporučujemo kratke i slatke bele letnje haljine.
Kapriciozno bela haljina
3.    Maksi haljine
Svedoci smo velike popularnosti maksi haljina poslednjih godina. Ima ih svuda. Možete nositi i maksi haljinu od prošle godine. Preporučujemo sportske, asimetrične i maksi haljine pastelnih boja.
Maksi haljine
4.    Vesela pastelna haljina
Pastelne boje su idealne za leto, ali isto tako su i veliki trend ove sezone. Preporučujemo mini haljinu pastelnih boja sa čipkom kao modnim detaljem. Sa njom ćete izgledati ženstveno i seksi.
Vrela pastelna haljina
5.    Galantna haljina sa grafikom
Dame izbegavaju da kupuju haljine sa grafikom jer deluju strogo i ozbiljno za letnje vreme. Međutim, ove sezone se nose haljine sa divljim i potpuno šašavim grafičkim dizajnom. Zato napred, pokažite svoju kreativnost i oslobodite svoju uzavrelu strast.
Galantna haljina sa grafiko

6.    Sportska šik haljina
Ovog leta u trendu je sportski način oblačenja. Svi luduju za sportskih haljinama koje se nose i na plaži i u gradu. Zato nabavite i Vi jednu sportsku haljinu.

 Sportska šik haljina

7.    Seksi haljina sa prorezima
Dame vole da leti nose seksi haljine sa interesantnim prorezima. Izgledaju moderno i zavodljivo i savršene su za vrele letnje dane.

 Seksi haljina sa prorezima

8.    Smela metalik haljina
Za vrele letnje večeri predlažemo metalik haljinu kao jedan od najblistavijih i najboljih ovogodišnjih stilova. Izgledaćete kao da ste došli iz budućnosti.

 Smela metalik haljina

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име