Kiše ne prestaju da padaju iako je sredina maja. Ko zna kakav će biti jun mesec. Zato je potrebno da kišni mantil bude sastavni deo Vašeg garderobera. Pogledajte neke od interesantnih modela kišnih mantila.

1.    Moderan kišni mantil
Klasični kišni mantil koji je vodootporan i lepo se uklapa sa raznovrsnom garderobom. Bukvalno, možete ga obući preko pidžama i izgledati reprezentativno.
 Moderan kišni mantil
2.    Duža jakna
Ovo je strukirana jakna koja izgleda moderno i sofisticirano. Vodootporna je i sigurno će Vas zaštititi od kiše i vetra.
 Duža jakna
3.    Moderna jakna sa uskim rukavima
Braon jakna sa uskim kožnim crnim rukavima izgleda veoma elegantno. Pored toga što će Vas zaštititi od kiše ona je savršena za večernji izlazak u grad.
Moderna jakna sa uskim rukavima
4.    Svestrana jakna
Ova maslinasta jakna je u trendu poslednjih godina. Štiti od kiše i vetra, ali isto tako stilski se lepo uklapa sa letnjim šortcem pa čak i haljinom.
Svestrana jakna
5.    Jakna sa mornarskim dezenom
Kišni mantil koji odgovara prolećnom i letnjem vremenu kada duvaju vetrovi i padaju kiše. Lepo stoji uz farmerke i bluze.
Jakna sa mornarskim dezenom
6.    Vetrovka
Moderna vetrovka sa interesantnim džepovima i srebrnim kopčama. Što je najvažnije vodootporna je i sto posto će Vas zaštititi od jakog vetra.
 Vetrovka
7.    Kabanica sa cvetnim printom
Šarmantna kabanica sa cvetnim printom pored toga što Vam daje mladalački izgled ona Vas i štiti od kiše i vetra. Lepo se uklapa uz teksas garderobu.
Kabanica sa cvetnim printom

8.    Pastelna kabanica
Trendi pastelna kabanica je savršena za ovo doba godine. Lepo se uklapa uz ostalu garderobu.
Pastelna kabanica

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име