S’obzirom da poslednjih dana često padaju obilne kiše predlažemo Vam da pogledate neke od interesantnih vodootpornih cipela koje će omogućiti Vašim nogama da u svakom trenutku ostanu suve.

1.    Niske kožne čizme
Ove jahaće čizme na sebi sadrže neke detalje koji podsećaju na motorističke čizme. Vodootporna koža noge čuva suvim, a gumeni đon će Vas zaštititi od klizanja. Udobne su tako da se mogu nositi  i kada je hladno, a  nema kiše. Cena je 140 dolara.
Niske kožne čizme
2.    Antiloptske čizme
Valina antiloptske čizme izgledaju elegantno i lepo se uklapaju sa kežual garderobom. Vodootporne su, imaju gumeni đon i rajsferšlus iznutra tako da se lako otvaraju i zatvaraju. Možete ih slobodno nositi i po kiši i po snegu. Njihova cena se kreće oko 175 dolara.
Antiloptske čizme
3.    Klasične gumene čizme
Stare dobre gumene čizme su izuzetno popularne poslednjih godina. Postoje u različitim dezenima tako da svako može da odabere one koje mu se najviše dopadaju. Sa njima možete skakati po vodi, plićoj ili dubljoj, ali će Vam noge uvek ostati suve. Njihova cena je 150 dolara.
Klasične gumene čizme
4.    Moderne čizme
Ove moderne čizme sa rajsferšlusom sa strane koštaju 198 dolara. Vodootporne su, imaju specijalni neklizajući đon i šav koji podseća na mornarski čvor. Takođe sadrže atraktivne kopče sa strane.
Moderne čizme
5.    Čizme sa platformom
Niske vodootporne čizme sa platformom koštaju oko 90 dolara. Udobne su jer je visina platforme svega 2,5 centimetara. Izgledaju elegantno i moderno, ali su i kvalitetne jer nose potpis Švetskog brenda Massage Technology Insole. Postoje u različitim bojama.

Čizme sa platformom

6.    Vegan kežual čizme
Ove čizme su karakteristične po tome što su napravljene od takvog materijala da ih možete slobodno prati u mašini. Napravljene su od 100% vodootpornog materijala i koštaju oko 100 dolara. Nose se uz kežual garderobu i po hladnom i po vlažnom vremenu.
 Vegan kežual čizme

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име