Maksi haljine i suknje su neodoljivo slatke, udobne, zabavne, prosto idealne za letnje vreme. Ali ako ih nosite uz pogrešnu obuću onda ćete izgledati samo smešno. Zato pogledajte koje cipele treba, a koje ne bi trebalo da nosite uz ovaj komad odeće.

1.    Treba nositi – Ravne sandale
Postoje raznovrsni stilovi i dezeni maksi haljina i suknji. Međutim, sve one lepo stoje uz interesantne ravne sandale.  Predlažemo gladijator ravne sandale ili sandale sa biserima i dragim kamenjem.
Treba nositi – Ravne sandale
2.    Ne treba nositi – Čizme
Neke dame su opsednute čizmama jer misle da sa njima izgledaju divlje i seksipilnije. Međutim, uz maksi haljine i suknje izbegavajte da nosite čizme jer je ta kombinacija smešna, glomazna i potpuno van trenda. Uostalom, zašto biste po vrelom letnjem danu gušili noge u čizmama?
 Ne treba nositi – Čizme
3.    Treba nositi – Sandale sa platformom
Sandale sa platformom su idealna obuća za maksi haljine i suknje. Izdužuju figuru i daju Vam izgled gazele. Predlažemo da izaberete sandale sa belom platformom jer se ona najlakše kombinuje uz maksi haljine i suknje raznih boja i printova.
Treba nositi – Sandale sa platformom
4.    Ne treba nositi – Sneakers
Sneakers i druge patike ostavite za vežbanje, trčanje i druge fizičke aktivnosti. Maksi haljine i suknje izgledaju lepršavo, poletno i vedro i zato ih ne zatvarajte patikama.
 Ne treba nositi – Sneakers
5.    Treba nositi – Moderne jadranke
Jadranke su udobne i idealne za hodanje po plaži. Pri tom postoje u raznim modelima i dezenima tako da ima za svačiji ukus po nešto. Treba ih nositi uz maksi haljine i suknje. Zajedno predstavljaju modernu letnju kombinaciju.
 Treba nositi – Moderne jadranke

6.    Možda nositi – Visoke potpetice
Možda ili u posebnim prilikama možete uz maksi haljine i suknje nositi visoke potpetice. Na primer, ako idete na neki svečani događaj koji ne može da prođe bez visokih štikli. Ali, u neformalnim prilikama ostavite štikle kod kuće. Obucite sandale ili papuče i izađite da se opustite i lepo provedete.
Možda nositi – Visoke potpetice

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име