Šminkom se mogu prikriti mnogi nedostaci. Ali isto tako se možete našminkati tako da okolina misli da ste se dobro naspavali, a Vi ste slabo spavali ili ste imali neprospavanu noć.

1.    Priprema
Pre nanošenja šminke potrebno je kožu pripremiti adekvatnom hidratantnom kremom. Zatim, dodajte iluminator NARS the Multiple in Copacabana na jagodice i duž nosa kako biste ih učinili svetlijim.
Priprema
2.    Podloga
NARS puder se nanosi isključivo rukama. Prsti su veštiji i brži tako da su efektniji od ostalih četkica i sunđera. Treba naneti svetliji puder preko celog lica.
 Podloga
3.    Prikrivanje nedostataka
Šminkeri preporučuju da se ispod očiju pre nanošenja korektora obavezno malo stavi puder. Neke žene mnogo koriste korektor za prikrivanje nedostataka. Međutim, savet je da se najpe podočnjaci i ostali nedostaci prikriju puderom pa da se tek onda po potrebi pređe korektorom.
Prikrivanje nedostataka
4.    Rumenilo u stiku
Preporučuje se nanošenje svetlih pop boja na obraze i to iz kolekcije NARS The Multiple stick. Na primer, stick boje jabuke nanesite po šupljinama obraza tako da obrazi ne deluju zaobljeno već da budu malo svetliji.
Rumenilo u stiku
5.    Izjednačavanje
Puder treba koristiti tamo gde je zaista potreban. Na primer, oko nosa i preko jagodica da biste ga izjednačili sa rumenilom.
Izjednačavanje
6.    Puder u prahu
NARS Puder u prahu će Vaše lice učiniti blistavijim, spečiće raslojavanje šminke u toku dana i daće Vašim obrazima jednu novu dimenziju.
Puder u prahu
7.    Svetlo crvena boja lica
Za svakodnevni što prirodniji izgled lica potrebno je očistiti lice i dodati svetle pop boje po obrazima. Naravno, za dramatičniji izgled možete uzeti tamnije pudere i upadljivija rumenila.
 Svetlo crvena boja lica
8.    Pop boje
Šminkeri za usne predlažu  fuchsia olovku za usne kao alternativu crvenoj boji. Takođe, ova boja savršeno pristaje svetlijoj podlozi za lice. Koristite NARS Velvet Matte Lips olovku u svetlo roze mat boji kako biste definisali usne.
Pop boje
9.    Svetli sjaj za usne
Da bi olovka za usne duže trajala nenesite preko nje sjaj za usne.
 Svetli sjaj za usne
10.    Za sjajan izgled
Svetli obrazi i sjaj na usne će Vaše oči učiniti da deluju odmornije.
 Za sjajan izgled
11.    Dodajte malo drame
Za one dame koje žele upadljiviji i dramatičniji izgled šminkeri predlažu da koriste  ruž za usne u crvenoj boji iz NARS kolekcije.
Dodajte malo drame
12.    Definisanje usana
Šminkeri preporučuju da se posle nanošenja karmina na usne doda lip liner. Na taj način se boja ujednači, a usne izgledaju mekše i lepše.
Definisanje usana
13.    Budne oči
Još jedan način da posvetlite oči podrazumeva nanošenje neutralne olovke po unutrašnjim ivicama oka.
 Budne oči
14.    Metalik zlatne oči
Za budne oči koristite metalik zlatnu senku za oči. Iznad trepavica možete dodati i malo krem senku. Ako su usne jarko našminkane onda možete preskočiti ajlajner, kao što je ovde slučaj.
 Metalik zlatne oči
15.    Maskara
Nanesite po dva sloja maskare i po gornjoj i po donjoj trepavici.
Maskara
16.    Konačan izgled
Na kraju imamo svetle i razigrane oči koje izgledaju budno i sveže i to uz korišćenje što manje kozmetičkih proizvoda. Najbitnije je da područja oko očiju izgledaju svetlo.
 Konačan izgled

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име