Kristen Stewart je jedna od najpopularnijih glumica poslednjih godina. Svetsku slavu joj je donela uloga Bele u Sumrak Sagi. Takođe je zbog svoje veze sa Robert Pattinsonom bila stalno u žiži javnosti.
Kristen Stewart je više puta izjavila da joj ne prija medijska pažnja. Bez obzira na to ona se na crvenom tepihu uvek pojavi u svom najboljem izdanju. Pogledajte koje su tajne njene lepote.

1.    Prodoran pogled

 Prodoran pogled Kirsten Stewart
Kristen Stewart se na crvenom tepihu uvek pojavi sa smoki očima. Ona ne voli da nosi karmin. Kad god joj njen šminker stavi neki upadljivi karmin ona traži da ga obriše. Međutim niko je ne može kriviti jer Stewart sve radi pogledom. To je u skladu sa njenim crtama lica i ličnim stilom. Ponekad se pojavi sa klasičnim smoki očima i sa sivim i crnim senkama, a nekad sa braon i bronzanom senkom.

2.    Negovana koža

 Negovana koža Kirsten Stewart
Kristen Stewart ne koristi bronzer i kreme za potamljivanje kože. Njen ten je beo i ona to  ne želi da promeni. Smatra se da je zato dobila ulogu Snežane u filmu „Snow White and the  Huntsman“.

3.    Dobar izbor boja

Dobar izbor boja Kirsten Stewart
Stewart najviše nosi plavu i sve nijanse plave boje. Pronašla je nijanse koje njene oči čine sjajnijim, kosu življom i ten prelep. Njena dobitna kombinacija su kobalt haljina, tirkizni ajlajner i teget senka za oči.

4.    Prirodna kosa

Prirodna kosa Kirsten Stewart
Zvezda Sumraka je sinonim za neurednu kosu. Međutim njena kosa nikad nije masna i mlitava. Ona je prirodno nestašna i na njoj deluje seksi.

5.    Blago vezana kosa

Blago vezana kosa Kirsten Stewart
Stewart najviše voli da nosi puštenu kosu. Međutim nekad je za potrebe crvenog tepiha podigne. To je uvek meko i lagano podignuta kosa. Kada veže rep on je uvek uglađen i ograničen.

6.    Izađe iz svoje zone udobnosti

Izađe iz svoje zone udobnosti
Ponekad Kristen napravi izuzetak i izađe iz kuće sa crvenim karminom, rumenilom na obrazima i u izazovnoj haljini. Njoj sve to lepo stoji.

7.    Eksperimentiše sa bojom kose

Kirsten Stewart Eksperimentiše sa bojom kose
Kristen Stewart je menjala boje kose. Na početku karijere je bila plavuša,zatim tamno plava i na kraju crnka. Tragala je i na kraju našla nijansu koja joj najlepše stoji.

8.    Tamni lak za nokte

Kirsten Stewart nosi Tamni lak za nokte
Kristen najviše nosi crne ili teget nokte. Nokti su joj prirodnog oblika i dužine, nisu ni predugi ni prekratki. Na taj način ona uvek izgleda sofisticirano.

9.    Ima svoj miris

 Ima svoj miris Kirsten Stewart
Parfem kompletira celokupni izgled. Kristen Stewart je zaštitno lice parfema Florabotanica. Čim je osetila ovaj miris odmah ga je zavolela.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име