Zima je puna raznovrsnih proslava. Nova godina, Božić, slave. Zato Vam predlažemo da pogledate koje  svečane frizure možete da napravite kako biste izgledali fenomenalno tokom praznika i proslava.

1.    Francuski tvist

frizura Francuski tvist
Francuski tvist predlažemo damama koje imaju kosu dužine do brade i dužu bez slojeva. Potreban Vam je sprej za volumen kose, češalj, šnale u obliku slova U i igličaste šnale i lak za kosu.
–    Isprskajte kosu sprejom za volumen kose, razčešljajte kosu preko potiljka od uveta do uveta. Sakupite gornji deo kose na temenu, uvijte ga jednom i pričvrstite šnalom na vrhu glave. Zatim prikupite donji deo kose uvite ga na stranu, a zatim provučite kroz prvi deo kose i pričvrstite šnalama. Na kraju nanesite lak za kosu da bi frizura duže trajala.

2.    Dvostruka punđa

frizura Dvostruka punđa
Predlažemo ovu frizuru damama sa srednjom i dugom slojevitom kosom. Potrebni su smoothing serum za kosu, češalj, četka, gumica za kosu i šnale.
–    Nanesite serum na vlažnu kosu i isfenirajte je ravno. Koristite češalj da rastavite kosu preko potiljka. Izčetkajte deo kose sa strane i od nje napravite rep na potiljku i pričvrtite ga gumicom. Zatim taj rep uvijte nekoliko puta i pričvrtite ga na vrhu glave šnalom sa jedne strane, ali tako da gumica bude na dole. Zatim to isto uradite i sa donjim delom kose samo u suprotnoj strani. Gledajte da Vam punđa bude ravnomerna.

3.    Kaskada frizura

 Kaskada frizura
Odgovara srednjoj i dugoj kosi jednake dužine i slojevitoj. Potrebni su sprej za volumen kose, velika gumica za kosu i šnale u obliku igle.
–    Nanesite spej za volumen kose na vlažnu kosu i sačekajte da se osuši. Zatim skupite kosu u lagani rep, ali tako da ne oštetite teksturu kose. Rep osigurajte gumicom. Uzmite jedan pramen sa repa, napravite omču i pričvrstite ga na vrhu šnalom. Postupak ponavljajte dok god ima slobodnih pramenova. Nekoliko pramenova možete da izvučete da uokviruju lice. Ako imate šiške ostavite ih da opušteno vise.

4.    Bočni chignon

Frizura Bočni chignon
Odgovara srednjoj i dugoj kosi svih tekstura i jednake dužine. Potrebni su Vam češalj, četka, gumica, šnale i lak za kosu.
–    Kosu očešljajte na stranu. Izčetkajte je i napravite niski konjski rep. Vežite ga iza uveta gumicom. Umotajte rep i kad dođe do vrata osigurajte ga šnalicom. Ako je bilo slobodnih pramenova pomerite ih u suprotnu stranu. Na kraju nanesite lak za kosu.

5.    Neuredna punđa

Frizura Neuredna punđa
Ova frizura odgovara kovrdžavoj i talasastoj kosi svih dužina. Potrebni su Vam sprej za volumen kose, gumica i šnale.
– Nanesite sprej na vlažnu kosu i sačekajte da se osuši. Vežite konjski rep i osigurajte ga gumicom. Podelite konjski rep na tri dela. Sva tri dela uvijte i podignite do gumice i pričvrstite šnalama. Pustite pramenove oko lica da slobodno vise.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име