Džemper haljine su u trendu već nekoliko sezona. Dolaze u različitim stilovima, dizajnima, bojama i printovima i predstavljaju svestran komad odeće koji možete nositi kako u formalnim tako i u neformalnim prilikama. Sa njima možete izgledati fantastično samo je potrebno da primenite određene trikove. Pogledajte Kako da nosite džemper haljine ove zime.
U kombinaciji sa maramom
I najjednostavnija džemper haljina sa maramom izgledaće fantastično i sofisticirano. Ako je haljina jednobojna možete izabrati šarenu maramu koja između ostalih sadrži i boju haljine. Uz tamnije haljine nosite marame svetlijih boja.


Sa zanimljivim ogrlicama
Džemper haljina izgleda prelepo i ženstveno sa dužim ogrlicama i lančićima koji  imaju zanimljive i upadljive priveske. Na ovaj način ćete celokupni stajling začiniti boho vibracijama.


Sa kaišem
Kako široke tako i uske džemper haljine lepo stoje kada se nose sa kaišem oko struka. Široki kaiš najbolje funkcioniše uz džemper haljine.


Sa jaknama i kaputima
Ako sa džemper haljinom idete na posao ili izlazite onda je slobodno nosite sa sakoom, jaknom ili kaputom preko. Izgledaćete elegantno i ženstveno.


U kombinaciji sa čizmama
Džemper haljine se najviše nose tokom jeseni i zime tako da ih možete lepo uklopiti sa čizmama i to pre svega iznad kolena. Ovakve čizme će Vam obezbediti dodatnu toplotu.


Nosite nešto ispod njih
Džemper haljinu možete nositi i na gole noge, ali je poželjno da od obuće koristite čizme iznad kolena. Međutim džemper haljina je veoma zahvalan komad odeće jer se ispod nje mogu nositi kako pantalone tako i helanke i hulahopke, a ponekad prelepo stoje sa dokolenicama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име