Ukoliko ste za doček Nove 2016 godine osmislili svoju odevnu kombinaciju i potrebna Vam je još samo ideja za dobru frizuru onda ste na pravom mestu. Predlažemo Vam da pogledate šest klasičnih, ali modernih i svečanih frizura koje se lako prave i prilagodljive su svakom obliku lica i neke od njih mogu biti izbor vaše Svečane frizure za 2016. godinu. Pogledajte o kojim je frizurama reč.
Glamur starog Holivuda
Radi se o glamuroznim talasima u kosi koje je nekada nosila Marilyn Monroe. Danas ovu frizuru rado na crvenom tepihu nose poznate dame poput Emme Stone i Lauren Bacall. Da biste napravili ovu frizuru potrebni su Vam figaro za definisanje lokni i lak za kosu za učvršćivanje frizure. Glamurozni talasi lepo stoje svim damama bez obzira na boju kose. Sa glamuroznim talasima u novogodišnjoj noći izgledaćete kao prava filmska diva.

glamurozni talasi
Pletenice
Za doček Nove godine ne morate praviti komplikovane pletenice. Dovoljna Vam je jedna manja u predelu šiški koja se neobavezno stapa sa ostatkom kose. Sa pletenicom u kosi ćete izgledati još lepše i ženstvenije.

pletenica u kosi
Kosa sa volumenom
Da biste imali ovakvu eksplozivnu frizuru potrebno je da pravite volumen od korena kose laganim pokretima uz pomoć pene ili losiona za kosu. Preparati za oblikovanje najbolje deluju kada se pročešljaju kroz kosu češljem sa širokim zupcima. Tokom feniranja koristite trik sa hladnim vazduhom i pravite drugačije razdeljke.

kosa sa volumenom
Niski konjski rep
Za ovu frizuru Vam nije potrebno veliko znanje već samo duža kosa. Napravite razdeljak na sredini i kosu pokupite u niski konjski rep koji se uredno i elegantno spušta niz Vaša leđa.
niski konjski rep
Ležerno podignuta kosa
Napravite nisku labavu punđu i izvucite nekoliko pramenova u predelu lica da bi frizura delovala što prirodnije i ležernije. Ovo je vanvremenska frizura koja izgleda veoma sofisticirano i seksi i odlično se uklapa uz elegantne ili glamurozne odevne kombinacije.

lezerno podignuta kosa
Modni detalji u kosi
Modni detalji za kosu su veliki trend ove sezone. Za doček Nove godine možete izabrati krune, trake, broševe, velike šnale i ostale glamuroznije i upadljivije modne detalje. Možete ih nositi uz dužu podignutu li polupodignutu kosu, ali i uz kratke frizure. Samo vodite računa da ih po boji uskladite sa odevnim kombinacijama.

modni detalji u kosi

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име