Boja kose u mnogome određuje Vaš izgled. U zavisnosti od toga koju boju odaberete možete postići zabavan, seksi, plašljiv, hrabar, žestok ili anđeoski izgled. Evo nekoliko saveta koji Vam mogu pomoći da izaberete najbolju boju za Vašu kosu.
1.    Boja kose bi trebalo da odgovara boji kože

Ako Vam je dosadila stara i želite da promenite boju kose obratite pažnju na Vaše lice bez šminke. Boja Vašeg tena, očiju i obrva Vam može pomoći da odaberete pravu nijansu kose.
2.    Držite se pravila 2 nijanse

Ako želite svetliju ili tamniju kosu vodite računa o Vašoj prirodnoj boji kose. Uvek koristite za dve nijanse tamniju ili svetliju boju od prirodne boje Vaše kose. Neka Vam boja obrva bude reper jer ćete na osnovu njihove boje lakše odrediti koja je bila Vaša prirodna boja kose.
3.    Plavi pramenovi

Plavuše su fatalne za muškarce tako da dame vole da se farbaju u plavo da bi bile primećene. Kosi slobodno možete dodati plave pramenove jer oni odlično pristaju svakoj boji tena. Oni će osvetliti Vaše lice i dati mu poseban sjaj.
4.    Tople i hladne nijanse boje kose

Ako su Vam oči smeđe, boje lešnjika ili zelene koristite tople nijanse kao što su crvena, zlatna i kestenjasta boja kose. Ako su Vam oči plave i crne onda odaberite hladne nijanse kao što su svetlo plava i boja uglja.
5.    Pratite trendove
Vodite računa o tome koje su boje za kosu u trendu. Sadašnji trendovi su ombre kosa, smele i divlje boje, tamno plava boja i zanimljivi pramenovi. Odaberite ono što Vam najbolje pristaje i bićete sigurni i zadovoljni.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име