Dok čekamo zimu trebalo bi da razmislimo o nabavci modnog detalja koji će nas najbolje zaštititi od hladnog zimskog vetra i snega. Ukoliko nemate u svom garderoberu obavezno kupite neku zimsku kapu. Ove sezone su u modi ženske kape različitih stilova, oblika i boja.Pogledajte top pet zimskih, ženskih kapa.
1.    Pletena kapa

Ove kape se najčešće nose zimi. Skoro svi ih imamo kod kuće i veoma su udobne. Mogu biti od različitih materijala uključujući vunu i akril. Ove kape se navlače na glavu kao čarapa i mogu da budu ukrašene ćubicom na vrhu, nekim interesantnim izvezenim detaljem ili obodom napred ili pozadi. Pletene kape postoje u različitim bojama i dezenima. Možete ih nositi sa spuštenom ravnom ili talasastom kosom ili sa pletenicom.
2.    Kačketi

Sa svojim oštrim i zakrivljenim obodom ženski  kačketi će održati kosu i glavu toplom i suvom tokom hladnih zimskih dana. Mogu biti napravljeni od različitih materijala kao što su vuna, flanel, felt i flic. Postoje u različitim bojama i dezenima i lepo stoje kada ispod njih pustite par pramenova kose.
3.    Šubare

Šubare su zimske krznene kape sa kožnim zaliscima koje potiču iz Rusije. Kožni zalisci štite uši i vrat od hladnoće, ali se mogu podići i pričvrstiti na vrhu šubare. One nikad ne izlaze iz mode tako da ih slobodno možete nositi bez obzira što su mamine ili bakine. Postoje u različitim dezenima i bojama kao što su bež, sjajno crna, bordo boja, print leoparda i tako dalje. Mašna šubare su takođe interesantne. Ispod šubare nosite puštenu kosu.
4.    Beretke

Beretke takođe mogu biti od različitih materijala. Ove sezone su u trendu štrikane beretke sa različitim ukrasima i bojama. Dobro štite glavu od hladne zime i preporučujemo da ih nosite uz puštenu kosu bilo da je talasasta ili ravna.
5.    Retro šeširi

Retro šeširi su bili popularni među filmskim zvezdama dvadesetih godina prošlog veka. U originalu reč cloche je francuskog porekla i znači zvono tako da ove kape liče na zvono. Ovi šeširi mogu biti napravljeni od različitog materijala. Odlično se slažu sa kaputima i mogu da se nose preko kratke bob frizure, ali i preko duge talasaste kose.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име