Tokom jeseni obično nemate puno ideja za kombinovanje odeće kao što ste ih imali tokom leta. Ne očajavajte. Pogledajte  napolju su divne jesenje boje, procenite vremenske prilike i uklopite prošlogodišnju odeću sa nekim interesantnim ovosezonskim detaljima. Predlažemo da pogledate kojih pet jesenjih odevnih kombinacija nikada neće izaći iz mode. Možda pronađete nešto što Vam se dopada.

1.    Štrikani džemper

Tokom lepih jesenjih dana možete umesto pantalona da nosite štrikane džempere u kombinaciji sa suknjom.  Sami odredite dužinu suknje uzavisnosti od vremenskih prilika. Možete obući dugu ili kratku suknju i uz nju odgovarajuće modne detalje kao što su čizme i torba. Sa štrikanim džemperima postižete zabavan i moderan izgled jer su oni u trendu poslednjih godina.

2.    Jesenji mantil

Ako želite da tokom jeseni nosite haljine imajte na umu da nisu sve haljine dizajnirane da Vas greju iznutra. Ovaj problem možete rešiti prelepim jesenjim mantilom koji odlično pristaje preko haljine. Na ovaj način će Vam biti toplije, a izgledaćete sofisticirano i moćno.

3.    Teksas košulja

Teksas je uvek u trendu i nosi se tokom svih godišnjih doba. Umesto farmerki začinite svoj izgled teksas košuljom. Ona se odlično uklapa sa helankama, suknjama i naravno farmericama.

4.    Tunika

Tunika je popularni jesenji odevni predmet koji se dobro uklapa sa helankama, hulahopkama i uskim pamtalonama. Može da se nosi i kao haljina. Ovo je jedna brza i kompletna jesenja kombinacija u kojoj izgledate opušteno i savršeno.

5.    Gumene čizme

Kad počnu jesenji kišni dani odmah upadajte u gumene čizme. Uz njih obucite svoj omiljeni džemper, košulju ili šorts i izgledaćete u svakom trenutku fenomenalno. Na ovaj način postižete potpuno kežual izgled koji je uvek u trendu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име