Veliki modni trend ove jeseni su kombinacije džempera i suknji. Nose se džemperi od različitog materijala kao i suknje različitih dužina. Pogledajte neke od interesantnih kombinacija.
1.    Upečatljiva kombinacija

dyemperi i suknje Upečatljiva kombinacija
Ova kombinacija podrazumeva štrikani providni džemper u jarkim bojama i prelepu suknju od žakard tkanine. Suknja  skreće pažnju ugaonim prorezom koji odgovara peplum stilu, asimetričnim hemom i crnom trakom koja lepo prati liniju tela.
2.    Zlatna kombinacija

Zlatna kombinacija
Ukoliko su lepi dani predlažemo spoj kožne  mini suknje i pepeljasto belog džempera od tvida. Ovo je jedna moćna i ženstvena kombinacija.
3.    Nežna kombinacija

Nežna kombinacija
Nežni pastelno plavi džemper sa tamnim manžetnama i dekolteom savršeno dopunjuje kontrastne linije suknje. Ova  elegantna kombinacija je idealna za kancelariju, ali i za slobodne aktivnosti.
4.    Jesen sa prugicama

Jesen sa prugicama
Prkosite normama i uparite pruge sa prugama. Izaberite džemper sa velikim razmakom između pruga i uparite ga sa dužom suknjom koja ima raznobojne i uže raspoređene pruge. Možete kombinovati i obrnuto, bitno je samo da jedan komad odeće ima šire , a drugi uže pruge.
5.    Blok boja

 Blok boja
Pepermint zelenu boju suknje možete blokirati bogatom kobalt plavom bojom džempera. Džemper može imati neke interesantne dodatke, a suknja bi trebalo koketno da balansira oko nogu.

6.    Sportska kombinacija

Sportska kombinacija
Ako želite da nosite duksericu uz suknju onda odaberite neku koja na sebi ima detalje u obliku cvetića. Da biste postigli sportski izgled obucite a-line klasičnu suknju bele ili crne boje.
7.    Toplo hladna kombinacija

Toplo hladna kombinacija
Crno beli crop džemper sa interesantnim printom možete uklopiti sa olovka suknjom do kolena koja ima  originalnu avanturističku grafiku. Svoj izgled možete upotpuniti crnim cipelama i torbicom.
8.    Neobični spoj

 Neobični spoj
Čudan i originalan spoj nebo plavog tufnastog džempera sa damskom( ladylike) kragnom i teške bajkerske kožne suknje.
9.    Snaga visoke mode

Snaga visoke mode
Sa ovom kombinacijom ćete izgledati kao prava filmska zvezda. Spoj lepog crno belog džempera sa cvetnim printom i a-line oker midi suknje od poliestra. Izgled možete upotpuniti crnim kožnim čizmicama do članka.
10.     Miks printova

Miks printova
Kada kombinujete  različite printove vodite računa da jedan deo garderobe bude sa krupnijim, a drugi sa sitnijim printom. Takođe bi trebalo da imaju barem jednu zajedničku boju, u ovom slučaju to je crna boja.
11.    Dobar osećaj za teksturu

Dobar osećaj za teksturu
Spoj crno plave prugaste mini suknje sa crnim pojasom ili takozvane zavoj suknje i romantičnog belog džempera sa labavim štrikom. Dobar osećaj za teksturu i sofisticiran izgled je krajnji cilj ove kombinacije.

12.    Klasična kombinacija

Klasična kombinacija
Ova kombinacija je za hladne jesenje dane. Čine je klasična crna maksi suknja koja prati siluetu tela i živopisni plavi džemper sa interesantnom kragnom i pojasom oko struka i rukava.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име