Kosu obično dižete i vezujete kada Vam je vruće. Zbog toga mnogi punđe smatraju letnjim frizurama. Međutim punđe mogu biti veoma pogodne za zimu kada je vetrovito i hladno jer drže kosu dalje od lica. Evo nekoliko zimskih punđi koje možete isprobati.
1.    Klasična punđa na vrhu glave

 Klasična punđa na vrhu glave  Klasična punđa na vrhu glave
Ova frizura se lako pravi, za samo pet minuta. Nose je balerine tako da je poznata kao „Balerina punđa“. Može da se nosi uz kežual garderobu, ali i uz svečane haljine. Sa njom ćete uvek izgledati elegantno i sofisticirano.
2.    Razbarušena punđa

 Razbarušena punđa  Razbarušena punđa od poyadi 02c
Ovu šarmantnu frizuru možete nositi kada idete u kupovinu, ali i na posao. Lako se pravi i nisu Vam potrebni ni češalj ni četka za kosu. Potrebno je samo da skupite kosu u punđu i da je malo izravnate rukama.
3.    Punđa sa strane

pundja sa strane glamurozna pundja sa strane
Niska punđa sa strane je idealna frizura za svečane i polu svečane događaje tokom zime. Sa ovom punđom postižete romantičan izgled, ali u isto vreme ste elegantni i uglađeni.
4.    Pletenica i punđa

 Pletenica i punđa   elegantna Pletenica i punđa svecana  Pletenica i punđa
Pletenice su odličan dodatak svakoj frizuri. Kada se kombinuje sa punđom izgleda u isto vreme ženstveno, slatko i romantično. Pletenica daje posebnu teksturu kosi i može se sa punđom uklapati na različite načine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име