Ajlajner je jedan od najjednostavnijih proizvoda koji se lako stavlja,  a daje primamljiv, seksi izgled Vašim očima. Pored ajlajnera Vam nije potrebna druga šminka jer je on sam sebi dovoljan. Pogledajte kako možete da uskladite boje ajlajnera sa bojom očiju.
1.    Univerzalne boje ajlajnera

Univerzalne su one boje ajlajnera koje se lepo slažu sa očima različitih boja. To su tamno plave nijanse, nebo plava boja, crna, braon i siva boja. Ove boje uvek možete da koristite i nikada nećete pogrešiti u izboru.
2.    Univerzalna boja očiju

Kao što postoje univerzalne boje ajlajnera tako isto postoji i univerzalna boja očiju, a to su braon oči. Dame sa braon očima su u idealnoj poziciji jer im sve boje ajlajnera lepo stoje. Njima i senke različitih boja lepo stoje. Tako da je braon oči najlakše našminkati.
3.    Plave oči

Mnoge dame bi volele da imaju prirodno plave oči, a pošto nemaju koriste plava kontaktna sočiva. Uz plave oči idu braon boja i boja bronze ajlajnera. Ove boje će najviše istaći seksipilnost plavih očiju. Ostale boje koje mogu da se koriste uz plave oči su sivo braon(taupe boja), siva, ljubičasta i sve nijanse plave boje koje su tamnije od prirodne boje Vaših očiju.
4.    Zelene oči

Ljudi sa zelenim očima se mogu svrstati u dve kategorije, a to su tamno zelene i svetlo zelene oči. Dame sa tamno zelenim očima treba da koriste zemljane boje ajlajnera. Dok ženama sa svetlo zelenim očima najlepše stoji ajlajner crne boje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име