Potraga za savršenim parom farmerki koje će idealno odgovarati Vašem obliku tela je isto kao i potraga za blagom. Traje dugo i praćena je nervozom i nesigurnošću. Međutim, kada ih pronađete onda se nećete lako odvajati od njih već ćete ih nositi dok god je to moguće. Za početak je potrebno da znate kakav oblik tela imate da biste mogli da odaberete adekvatan model farmerki.

1.    Telo u obliku kruške

FARMERKE ZA TELO U Telo u obliku kruške
Telo u obliku kruške karakterišu široki kukovi i veća zadnjica i zato odgovaraju farmerice sa dubljim ili poludubljim strukom. Takođe se preporučuju uravnoteženi modeli sa ravnim ili zvonastim nogavicama koje će noge učiniti dužim. Ne preporučuju se modeli sa plitkim strukom, kao i sa uskim nogavicama. Ako baš želite uske farmerice onda odaberite neke koje su malo šire oko članaka.

2.    Telo u obliku jabuke

Farmerke za Telo u obliku jabuke
Devojke sa ovakvim oblikom tela moraju biti pažljive prilikom odabira odgovarajućih farmerica. Potrebno je pažnju usmeriti na donji deo tela koji je tanji od gornjeg. Najbolji par farmerki su znonare i to svetlijih boja. Ne preporučuju se farmerke sa nogavicama koje su uske ispod kolena i oko članaka. Ako nosite takve farmerke onda obucite dužu i upadljiviju bluzu sa V-izrazom ili dekolteom.

3.    Telo sa oblinama

farmerke za Telo sa oblinama
Danas postoji mnogo veći izbor farmerica koje su namenjene damama sa izraženim oblinama. One imaju tanak struk i naglašene grudi i zadnjicu. Potrebne su farmerice od likre ili elastina koje su rastegljive. Ne preporučuju se preuske i izbledele farmerice, kao ni one sa detaljima kao što su nitne ili šljokice. Birajte tamnije modele.

4.    Telo u obliku klina ili vaze

Farmerke za Telo u obliku klina ili vaze
Ovo telo karakterišu grudi i ramena koja su šira od struka i kukova. Treba nositi farmerice koje će naglasiti noge i donji deo tela. Izaberite boot cut ili farmerke širih nogavica i to svetlijih boja ili izbledele farmerke.

5.    Za devojke sitnije građe

farmerke Za devojke sitnije građe
Nižim se smatraju devojke koje imaju manje od 162 centimetra visine. Potrebne su im farmerice koje će noge učiniti dužim. Nosite farmerice sa plićim strukom čije nogavice su gore šire, a dole se postepeno sužavaju. Izbegavajte farmerke sa širokim nogavicama. Opredelite se za modele sa uskim nogavicama i uz njih nosite visoke potpetice. Tako ćete izgledati više.

6.    Telo u obliku peščanog sata

farmerke za Telo u obliku peščanog sata
Telo u obliku peščanog sata se smatra idealnim. Međutim, prilikom odabira farmerki treba biti pažljiv jer je potrebno obline istaći na pravi način. Zato se preporučuju modeli sa ravnim nogavicama, poludubokim ili plićim strukom. Izbegavajte zvonare, izbledele farmerke kao i one koje imaju detalje na džepovima.

7.    Za visoke devojke

farmerke za visoke devojke
Visokim devojkama skoro svi modeli farmerica lepo stoje. Izbegavajte samo one modele koji imaju kraće nogavice jer će stvoriti efekat da su Vam noge kraće.

8.    Atletska građa

farmerke za Atletski građene
Devojkama sa atletskom građom se preporučuju modeli farmerica sa ravnim nogavicama, zatim zvonare, izbledele farmerice. Izbegavajte modele sa uskim nogavicama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име