Proleće svojim prelepim bojama, mirisima i zvucima inspiriše na različite načine. Prolećni duh je prisutan u modi, hrani pa i u načinu šminkanja i doterivanja. Pogledajte koji se makeup trendovi mogu primetiti ove sezone.

1.    Ljubičasta šminka
Jedan od najvećih trendova šminkanja ovog proleća je ljubičasta šminka. Popularne nijanse ove sezone su boja lavande, jorgovana i orhideje. Nose se  ljubičaste senke za oči koje daju poseban i dramatičan izgled koji veoma lepo stoji damama sa zelenim očima. Umesto senke možete da koristite ljubičasti ajlajner.

 Ljubičasta šminka

2.    Narandžasti ruž za usne
Pored ljubičastog karmina ovog proleća se nosi i narandžasti karmin. On daje zabavan i tropski izgled i samim tim je idealan uvod u letnje trendove.
Narandžasti ruž za usne
3.    Smelo plave oči
Preko dana se nosi plavi ajlajner, a uveče na žurkama smelo plava senka za oči. Ova šminka nije za svakog već za smele i hrabre dame.
 Smelo plave oči
4.    Podebljan ajlajner i cat eyes
Ovo je izuzetno naporan trend za one koji ne umeju najbolje da koriste ajlajner. Ako se opredelite za cat eyes onda ostatak šminke mora da bude što jednostavniji.

5.    Prirodni izgled
Prirodni izgled je jedan od najtoplijih trendova za 2014 godinu. Podrazumeva da rumenilo i maskara budu usklađene sa bojom tena tako da se stekne utisak kao da uopšte nema šminke. Preporučuje se damama koje nemaju mnogo vremena da se šminkaju jer im je raspored dnevnih aktivnosti prebukiran.
Prirodni izgled

6.    Zlatna šminka
Nije tajna da zlatni tonovi odlično pristaju svakoj dami i zbog toga je zlatna šminka u modi ovog proleća. Ako odlučite da pratite ovaj trend opredelite se za bronzani ten, rumenilo boje kajsije i zlatnu senku za oči koja oči čini sjajnijim i daje im pop izgled.
 Zlatna šminka
7.    Beli ajlajner
Beli ajlajner daje jednostavan, lep i ženstven izgled. Da bi Vam oči bile svetlije, a ne hladnije nenesite ajlajner na unutrašnjim uglovima  kapaka u obliku slova V.

8.    Pletenica u kosi
Pletenice su u trendu poslednjih sezona. Daje prelep, nežan i suptilan izgled svakoj dami. Postoje različite vrste pletenica, a ovog proleća se preporučuje isprepletena kruna.

9.    Cveće u kosi
Prva asocijacija na proleće je predivno prolećno cveće i venčići koji se prave na praznik Cveti.  Cveće je svuda pa ka iskoristite za pravljenje prirodnog venčića za kosu jer je to veliki hit u celom svetu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име