Mnogi ljudi se žale da nemaju vremena za vežbanje. Međutim, dovoljno je samo 15 minuta vežbe u toku dana da biste sagoreli višak kalorija i smršali. Sledeći sportovi Vam mogu omogućiti da za samo 15 minuta dnevno poboljšate svoje zdravlje i energiju i dostignete svoj fitnes cilj.

1.    Vožnja bicikla
Jedna od najefikasnijih vežbi koja će Vam sigurno pomoći da za samo 15 minuta sagorite višak kalorija je vožnja bicikla. Možete voziti sobni bicikl, ali je lepše naći društvo, izaći napolje i voziti pravi bicikl. Nakon ove vežbe ćete videti i osetiti neverovatne rezultate.

 Vožnja bicikla

2.    Trčanje
Dovoljno je samo 15 minuta trčanja dnevno da biste se oslobodili stresa i anksioznosti, ali i sagoreli višak kilograma. Trčanje ništa ne košta, a spada u najbolje i najlakše treninge.
 Trčanje
3.    Plivanje
Još jedna neverovatno efikasna vežba koja će Vam pomoći da spalite puno kalorija za samo 15 minuta. Tokom plivanja svi mišići se pokreću i aktivni su tako da ako redovno plivate relativno brzo možete postići željenu formu.
 Plivanje
4.    Preskakanje vijače
Ako niste spremni da vijaču preskačete 15 minuta bez prestanka, onda pravite više kraćih pauza. Tokom pauze radite neke lakše vežbe kao što su čučanj ili trčanje u mestu.
Preskakanje vijače
5.    Vežbe skakanja
Vežbe skakanja uz muziku Vam za 15 minuta mogu pomoći da sagorite oko 150 kalorija, ali i da povećate svoju kondiciju i nivo izdržljivosti.
Vežbe skakanja
6.    Vežbe čučnjeva
Dobar i efikasan način da za samo 15 minuta dnevno smršate jeste da odradite više različitih vežbi. Čučnjevi, sklekovi, trbušnjaci, špaga, vaga i druge vežbe u kojim ćete podjednako uključiti mišiće ruku, nogu i celog tela.
Vežbe čučnjeva

7.    Stepovanje
Stepovanje je divna vežba koja pozitivno utiče na mišiće butina, jer se noga u istom ritmu podiže gore, savija i spušta. Ove vežbe utiču na dobro zdravlje srca i na sagorevanje viška kalorija.
Stepovanje

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име