Naslovna Popularne Frizure Kako napraviti razbarušenu “eksploziv” punđu?

Kako napraviti razbarušenu “eksploziv” punđu?

0
7729

 

Kako napraviti razbarušenu “eksploziv” punđu?  

Razbarušena punđa je tip frizure, bez sumnje jedna od najvažnijih za glamurozne žene u poslednje vreme. Ona naglašava povratak u davne 60-e godine.

druga

Jedna od posebnih karakteristika ove frizure je to što glamoruzni i “razbarušeni” stil, naglašava kretanje nekoliko pramenova kose, slobodnim padom preko vašeg lica i pritom pokriva sitne nedostatke.
Osim toga, ovaj izgled je vrlo svestran, kako za kežual tako i za elegantan model odevanja, u zavisnosti za šta se odlučite. U sledećim primerima možete naučiti kako napraviti “razbarušenu” eksploziv punđu.

Neophodan pribor:

  1. Gumica za kosu
  2. Šnala
  3. Lak za kosu

Prvo treba kosu iščešljati. Naravno, možete kreirati frizuru i od kovrdžave kose. Imajte na umu i to da za postizanje ove frizure, morate imati kosu srednje dužine. Kosa dužine od najmanje 50-60 cm dužine, može doneti odlične rezultate.
Nakon iščešljavanja, treba se pokupiti kosa na vrh glave sa gumicom, kao da se pravi vrlo visok “konjski” rep, mada može se vezati i na niskom predelu glave, zavisno od vaše želje. Vrhove kose tj “repa” okrenite udesno, pa sve do glavne baze gde poćinje “konjski” rep ili kao da se držite za “bravu” i okrećete je u suprotnom smeru. “Pletite” oko svoje ose.  Nakon ove “rotacije” dobićete željeni izgled koji možete i po svojoj volji izmeniti sa trenutnim idejama.
Možete vezani rep isplesti u pletenicu i motati u krug oko glavne “ose”, i takođe dobićete odličnu punđu.jednaU slučaju da nemate potrebnu dužinu kose za ovu frizuru, možete se poslužiti trikom za postizanje sličnog režultata. Uvek na vrhu glave treba imati kose dovoljno za “mini” rep, pritom je podeliti na delove i svaki pramen uvrtati oko centra i učvrstiti sitnim šnalicama. Kako bi frizura izgledala razbarušeno i gušće, izbacite par pramenčića i natapirajte ih.

Na kraju je poželjno naprskati lak za kosu kako bi frizura imala dužu trajnost – izdržljivost.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име