Samo zato što su hladni zimski meseci ne znači da treba samo da nosimo pantalone. Naprotiv i sa haljinama kako prolećnim tako i zimskim možemo napraviti veoma zanimljive i tople zimske kombinacije. Tajna se krije u modnim detaljima i slojevitom oblačenju.
1.    Pletene haljine
Za zimu je najbolje kupiti praktične haljine sa dugim rukavima i od toplijeg materijala. Pletene haljine su poželjne, ali i izuzetno popularne. Kada nije mnogo hladno možete ih nositi bez jakne i to u kombinaciji sa modnim detaljima kao što su marame, kaiš, dokolenice, čizme iznad kolena pa čak i gumene čizme.


2.    Haljine i kape
Takođe haljine možete lepo uklopiti sa šeširima i pletenim kapama. Ukoliko je haljina kraća onda ispod možete nositi dokolenice, hulahopke ili helanke, a od obuće klasične cipele sa štiklom ili elegantne čizmice do članka.


3.    Slojevite i začinjene kombinacije
Ukoliko je haljina sa kraćim rukavima ili od tanjeg materijala onda se oblačite slojevito. Preko nosite ogrtače, duže pletene džempere, jakne, blejzere, krznene prsluke, kapute. Na taj način će Vam biti i udobno i toplo. Igrajte se sa različitom kombinacijom boja i materijala. Čizme iznad kolena ili do članka su nezaobilazni modni detalj koji će upotpuniti svaki outfit sa haljinom. Na kraju nezaboravite naočare za sunce i nakit koji bi trebalo da bude u pop bojama i da samim tim privlači pažnju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име