Ove sezone sve je u slojevitosti. Zbog hladnog vremena preporučuje se slojevita garderoba, ali isto tako su postale popularne i slojevite frizure. Pogledajte koje frizure svetski frizeri preporučuju svojim klijentima. Radi se o novim i originalnim frizurama koje vredi isprobati ove zime.
1.    Buntovna piksi frizura
Piksi frizure već duže vreme spadaju u najpopularnije kratke frizure. Ove zime su u trendu radikalnije piksi frizure  koje podrazumevaju brijanje kose sa strane, stvaranje oštrih i zalizanih šiljaka kao i dosta slojeva. Radi se o istovremeno buntovnoj i ženstvenoj frizuri koja daje seksipilnost licu i to posebno obrazima, vratu i vilici.


2.    Kraća frizura koja prati oblik lica
Ove sezone u trendu je što prirodniji izgled i zato se preporučuju frizure koje će biti u skladu sa oblikom lica.  Ove frizure za razliku od klasičnih i strogo definisanih bob frizura imaju ležerno definisane kraće pramenove koji prate oblik lica i lepo ga uokviruju.


3.    Moderna Farrah Fawcet frizura
S obzirom da podseća na frizuru koju je 70-tih nosila poznata glumica Farrah Fawcet ovo je retro frizura, ali sa modernim elementima. Zlatni uvojci su ostali dok su šiške nešto drugačije nego kod originala i prilagođene su obliku lica. Kod Taylor Swift su sa strane i u stili 70-tih, kod Lucy Hale su sakrivene iza uveta dok su kod Ashley Benson po sredini i spojene sa ostatkom kose.


4.    Ravna kosa midi dužine
Ravna kosa nikada neće izaći iz mode. Ovde nema nikakvih slojeva samo je rez oko krajeva nešto ležerniji nego obično. Šiške možete izdvojiti sa strane i skratiti sve u zavisnosti od oblika lica. Cilj je da prilikom sušenja postignete ravnu kosu bez folumena.


5.    Talasasta duža kosa
Za razliku od morska sirena frizure koja podrazumeva talase celom dužinom ovde se talasi javljaju od brade i lagano spuštaju ka ramenima. Na taj način se postiže prirodni volumen koji daje opušteni izgled, ali sa seksi vibracijama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име