Da li ćete dobiti posao zavisi od toga kakav utisak ostavite kod budućeg poslodavca. Odeća koju nosite na intervju mnogo govori o Vama.  Zato izaberite odevnu kombinaciju koja će Vas prikazati u najboljem svetlu. Evo nekoliko saveta kako se možete obući za poslovni razgovor.
1.    Crno i Belo

Kombinacija crne i bele boje je najčešća u poslovnom svetu. Ako kombinujete ove dve boje sigurno nećete pogrešiti, a neće te se mnogo razlikovati od drugih iz konkretnog poslovnog okruženja.
2.    Siva boja

Ako Vam crno bela kombinacija deluje dosadno onda izaberite sivu boju.  Ova neutralna boja Vam daje sofisticiran i snažan izgled, a ne previše nadmen.
3.    Svetle pastelne boje

Ako idete na razgovor u opuštenom okruženju onda Vašoj odevnoj kombinaciji možete dodati malo više boja. Najbolje je da svetle boje uparite sa neutralnim bojama. Svetle boje treba ograničiti na jedan suptilni komad odeće, sa minimalnom štampom koja nije previše zabavna.
4.    Miks neutralnih boja

Ako ne želite da Vaša odeća za intervju deluje monotono, onda izaberite kombinaciju koja predstavlja mešavinu neutralnih boja. Neutralne boje se međusobno dobro slažu tako da ćete sa njima dobiti sofisticiran i profesionalni izgled.
5.    Svetli modni detalji

Jedan modni detalj u svetloj boji može da ulepša Vaš poslovni izgled. Klonite se glomaznih nakita bezobzira koliko su  privlačni. Torba svetle boje, interesantan  kaiš ili marama sa lepom štampom su sasvim dovoljni.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име