Ako Vam je lice okruglo ne znači da imate problem sa viškom kilograma. Neki ljudi imaju specifično okruglo lice, ali su mršavi  i zgodni. Da biste okruglo lice izdužili potrebna Vam je adekvatna frizura. Pogledajte koje frizure se preporučuju damama sa okruglim licem.
1.    Duga kosa

Duga kosa je savršen izbor za žene sa okruglim licem. Dok uokviruje lice ona ga izdužuje i stvara iluziju da je lice tanje. Dobra je svaka frizura koja ide ispod obraza ili još duže.
2.    Slojevita kosa

Kod okruglog lica je bitno smanjiti širinu i dodati dužinu licu. Preporučuju se frizure kod kojih se slojevi nalaze ispod ušnih školjki ili još niže, jer  se tako stvara iluzija užeg lica. Izbegavajte kratke slojeve jer će oni lice učiniti još debljim nego što zaista jeste.
3.    Razdeljak po sredini

Frizure sa razdeljkom po sredini takođe mogu učiniti da okruglo lice izgleda mršavije. Mila Kunis uvek ima razdeljak po sredini tako da ne možete da provalite da joj je lice okruglo. Ovaj razdeljak jako lepo stoji kad je kosa duga i ide ipod ramena.
4.    Šiške sa strane

Okruglom licu se ne preporučuju šiške, ali ih zato možete skloniti sa strane. Probajte bob frizuru sa šiškama sa strane jer će stvoriti efekat dužeg lica. Duža i slojevita kosa sa šiškama sa strane je takođe dobar izbor. Kratka kosa sa šiškama dolazi u obzir samo ako šiške podignete na gore.

5.    Srednje frizure

Okruglom licu najviše odgovaraju frizure do ramena. Lako se održavaju. Možete da napravite razdeljak po sredini i pomerite kosu iza ušiju i odmah ćete izgledati mršavije. Možete da dodate i slojeve koje će Vaše lice učiniti još lepšim.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име