Plave oči su oduvek simbol lepote. Mnoge žene nose plava kontaktna sočiva samo da bi izgledalo kao da imaju plave oči. Žensko lice sa plavim očima privlači pažnju suprotnog pola i zrači seksipilnošću. Pogledajte koje ajlajnere damama sa plavim očima preporučuju svetski poznati šminkeri.
1.    Prava boja ajlajnera

Veoma je bitno da znate koja boja ajlajnera odgovara plavim očima. Pored crne i braon koje svima lepo stoje, postoje još neke boje kao što su ljubičasta, boja lavande, zlatna, srebrna boja, boja bakra i siva boja. Pored ajlajnera i senke ovih nabrojanih boja odgovaraju plavim očima.
2.    Ljubičasti ajlajner

Ljubičasti ajlajner odlično ide uz plave oči. To je zato što ljubičasta boja u sebi sadrži spoj crvene i plave boje.Tamnije nijanse uvek iz plavih očiju izvuku ono najbolje. Za jači efekat možete dodati svetlo roze senku za oči i crnu maskaru.
3.    Naglašenije oči

Ukoliko želite da dodate malo drame i egzotike Vašim prelepim plavim očima preporučujemo da nanesete ajlajner na unutrašnji deo donjeg kapka. Ako niste dovoljno precizni počnite sa olovkom na waterline.
4.    Beli ajlajner

Ako želite pop boju i življe oči onda nanesite beli ajlajner na unutrašnje uglove očiju. Možete beli ajlajner naneti i na unutrašnji deo donjeg kapka. Na ovaj način delujete diskretno, ali i upadljivo.
5.    Plavi ajlajner

Uvek možete za plave oči da upotrebite plavi ajlajner, samo vodite računa o nijansi plave boje. Ne koristite plavu u nijansama koje su dublje od boje Vaših očiju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име