Čizme se nose da bi nas tokom hladnih dana zaštitile, ali i zato što su u trendu. Duže ili kraće ćizmice se mogu kombinovati sa pantalonama, suknjama, šortcevima, ali i haljinama. Pogledajte na koje sve načine možete da uklopite čizmice i haljine.

1.    Kantri izgled

Ako želite da postignete klasičan kantri izgled odaberite neku slatku i ženstvenu haljinu od čipke i uparite je sa čizmama kaubojkama. Ovo je lepa i praktična kombinacija koju možete da nosite svaki dan. Omiljena je kod kantautorke Taylor Swift.

2.    Čizme iznad kolena

Tople i duboke čizme iznad kolena u kombinaciji sa haljinom se preporučuju tokom hladnih jesenjih i zimskih dana. Da bi Vam bilo još toplije obucite hulahopke ili helanke.

3.    Čizme sa težim đonom i duga haljina

Ako ne volite čizme sa tankom štiklom, onda su ove čizme sa debljim đonom idealne za Vas. Ukoliko ih uklopite sa maksi haljinom izgledaćete fenomenalno i sofisticirano. Ne nosite uz maksi haljinu čizme sa pertlama jer se one najbolje slažu sa farmerkama.

4.    Čizme do članka i haljina

Čizme do članka su veoma zahvalne jer ih uz jednostavnu haljinu možete nositi i tokom leta i u proleće. Pogodne su za sve prilike i čine Vas zabavnom i originalnom.

5.    Čizme i kratka haljina

Tesne duge čizme i čizme iznad kolena izgledaju sjajno i seksi kada se uklope sa veoma kratkom haljinom. Ovo je jedan smeo izgled i nije za svaki dan već za žurke i noćne provode.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име