Moderna žena radi sve. Zauzeta je i kod kuće i na  poslu. Zato nema vremena da svakog dana ide kod frizera, a potrebno je da na poslu ima urednu i lepu frizuru. Zbog toga predlažemo ove četiri frizure koje svaka dama može sama da napravi kod kuće za pet minuta.

1.    Klasična punđa

Brza, laka i elegantna frizura koju zna da napravi svaka dama. Ako ste u žurbi, čak iako Vam je kosa neuredna možete je dovesti u red u obliku klasične punđe.Klasična punđa ide uz svaku odevnu kombinaciju i čini Vas seksi.

2.    Uvrnuti tvist sa trakom za kosu

Ovo je kopija frizure princeze Jasmin iz priče „ Aladin i čarobna lampa“. Ovu frizuru možete napraviti na više načina. Predlažemo da stavite traku oko vrha glave i da zatim pramenove kose provlačite ispod trake. Možete kao pomoć koristiti i šnalice.

3.    Konjski rep sa trakom

Konjski rep zna svako da veže. Ali da bi bio zanimljiviji možete staviti i traku za kosu. To može biti neka šira, kitnjasta ili obična tanka traka.

4.    Pletenica u obliku riblje kosti

Ova pletenica je veliki hit ove sezone. Može da se nosi u različitim prilikama i svečanim i poslovnim. Nosi se i leti i zimi i lako se pravi, a izgleda elegantno i prelepo.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име