Klasične jesenje kombinacije su u skladu sa vremenskim prilikama i bojama jeseni. To znači da su materijali prilagođeni  hladnijim, kišovitim  i vetrovitim danima,  a boje se idealno stapaju  sa bojama prirode. Pogledajte neke od klasičnih jesenjih kombinacija.
1.    Pinafor stil (pinafore style)

Pinafor stil (pinafore style)
Ovaj stil je dobio naziv po pinafor haljini koja je veoma popularna u Engleskoj. To je haljina bez rukava koja podseća na kecelje. Za jesen se preporučuje pinafor haljina sa jesenjim printom i ispod nje košulja sa talasastim rukavima. Dramatični kaput i debela okovratnik ogrlica čine ovu kombinaciju manje uniformisanom.
2.    Višeslojna kombinacija

Višeslojna kombinacija
Ova kombinacija podrazumeva haljinu i preko nje heklani džemper i kaput od tvida. Da biste postigli izduženu siluetu potrebno je da svi slojevi odeće budu do kolena dugi. Ako je kaput kraći od haljine onda je Vaš izgled još zanimljiviji.
3.    Toplo hladna kombinacija

Toplo hladna kombinacija
Predivan i ženstven izgled koji predstavlja spoj džemper haljine sa faltama, kožnog prsluka, široke marame sa resama, crnih hulahopki i toplih čizmi iznad kolena.
4.    Šljokice i vuna

 Šljokice i vuna
Jesen nam omogućava da spajamo i ono što nam se čini nespojivo. Zato Vam neće biti hladno u ovoj kombinaciji koja predstavlja spoj glamuroznog prsluka, vunene suknje sa šljokicama i lakovanih crnih čizmi.
5.    Prsluk sa krznom

Prsluk sa krznom
Plišani svetli prsluk sa belom vunenom kragnom se idealno uklapa sa bluzom sivih rukava i kožnom suknjom. Sa ovom kombinacijom izgledate klasično, ali i moderno u isto vreme.

6.    Dugačko i kratko

 Dugačko i kratko
Ova kombinacija obuhvata dugu tuniku, pleteni prsluk sa rolkom, nakit u boho stilu, pantalone u istoj boji kao i prsluk i lepe kožne čizmice. Sve se uklapa tako da deluje kao kombinacija kratke suknje i dugih pantalona.
7.    Uske pantalone

Uske pantalone
Ovo je najčešća  jesenja odevna kombinacija. Podrazumeva uske pantalone, teksas košulju, preko nje kratak kaput i duži karirani prsluk. Uz kragna ogrlicu i gumene čizme bićete u trendu ove jeseni.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име