Dame sa različitim nijansama plave kose mogu da eksperimentišu sa različitim bojama karmina od neutralnih do dubokih i tamnih boja. Pogledajte koje boje karmina najlepše stoje plavušama.

    Crvena boja karmina

Crvena boja karmina

Crveni karmin je uvek u trendu. Vole ga holivudske plavuše jer sa njim izgledaju fatalno i glamurozno. Plavoj kosi odgovaraju i svetlije i tamnije nijanse crvene boje. Ako ste plavuša izbegavajte crvenu koja vuče na braon. Izaberite hidratantni karmin koji će usne učiniti punijim i opipljivim. Uz glamurozan crveni karmin ostatak šminke treba da bude minimalan. Dovoljan je crni ajlajner, malo rumenila i maskare.

    Bež boja karmina

Bež boja karmina

Bež karmin dobro stoji uz različite boje kose. Ako ga stavite Vaše oči će doći do izražaja. Plavušama dobro stoji neutralna bež, boja breskve i lososa. Uz neku smeliju odeću i jaču šminku na očima izgledaćete kao Viktorijin anđeo Doutzen Kroes.

Karmin Boje voća

Karmin Boje voća

Ako je Vaša kosa srednje plava odlično Vam pristaju karmini u voćnim bojama. Boja breskve, kajsije i korala odgovara damama sa svetlijom bojom kože kao što je Scarlet Johansson. Probajte svetlije i tamnije karmine u voćnim bojama i pronađite onaj koji Vam najlepše stoji.

Roze Boja Karmina

Roze boja karmina

Svetlije i upadljivo roze boje karmina izgledju sjajno uz plavu kosu. Međutim Vi treba da pronađete onu nijansu roze boje koja odgovara boji Vaših zuba i tena.

 

Ljubičasta boja karmina

Ljubičasta boja karmina

Plavušama sa neutralnim tenom i plavim ili zelenim očima odlično stoje tamnije nijanse ljubičaste boje karmina kao što je boja šljive. Možete staviti sjaj za usne preko da bi Vam usne izgledale punije.
Napomena: Devojke sa različitim nijansama plave boje kose bi trebalo da izbegavaju karmine u  braon, narandžastoj i matiranim bojama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име