Da li je pomirenje na pomolu? Fanovima Roberta Pattisona će verovatno biti drago da čuju da je ovaj par ponovo zajedno. Naime, tabloidi bruje o tome da su se njih dvoje sreli krajem prošle nedelje u njenom domu.

Tačnije, u ponedeljak 5 avgusta jedan američki tabloid je objavio ekskluzivne fotografije na kojima se vidi kako 27-godišnji vampir parkira svoj automobil ispred kuće svoje vampirice. Kako Amerikanci kažu sve je trebalo da bude low profile jer je očigledno da se Pattison dovezao kako bi pokušao da oživi vezu koja već nedeljama grca od problema. Jedan od reportera je čak zaključio kako je Pattison izgledao vrlo zabrinuto i nesigurno.
Da podsetimo, četvorogodišnja veza ovo dvoje glumaca navodno je zvanično okončana 23. maja ove godine nakon skandala sa Engleskim rediteljem Rupertom Sandersom. Nekoliko dana ranije, 19. maja Pattison se iselio iz njihovog zajedničkog doma.
Od tada Pattison je utehu potražio kod svoje dugogodišnje prijateljice Riley Keough. Za one koji ne znaju taj podatak, ova, inače 24- godina stara unuka Elvisa Prislija je bila Pattisonova prva ljubav.
Za sada nema vesti da li je par sigurno zajedno, ali poverljivi izvor blizak oboma je rekao kako će oni uvek biti u nekoj vezi, ako ne ljubavnoj ono zasigurno – poslovnoj. Hm, vrlo promućurno.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име