Ako planirate da promenite boju kose i zanima vas koja je boja kose u trendu  i pritom želite da izaberete neku popularnu nijansu i boju onda ste na pravom mestu. Predlažemo Vam da pogledate koje boje kose dame najviše traže i nose ove zime.
Srebrnasto plava  boja kose ( Silver blonde)
Srebrna boja kose je u trendu već nekoliko sezona. Međutim, ako niste spremni za potpuno srebrnu boju onda izaberite ovu zanimljivu nijansu plave sa srebrnim tonovima. Ove zime nose se sve varijante od klasične silver blonde, preko pepeljasto silver blonde do balayage silver blonde. Srebrnasto plava boja prelepo stoji na dugoj kosi.

Crvena i terakota boja kose
Crvena boja kose je jedna od najpopularnijih boja ove zime. Nose se sve boje i varijante crvene, svetlo crvena, tamno crvena, jagoda crvena, vatreno crvena… Crvena boja kose najlepše stoji damama sa toplijim tenom.

Tamno čokoladno braon boja kose
Smeđa boja kose će uvek biti u trendu. Međutim ove zime dame traže smeđu boju sa više dubine i volumena, a to se postiže ravnomernim nanošenjem čokoladnih nijansi. Ova boja fantastično stoji na talasastoj kosi.

Obojeni krajevi
Radi se o dip dye ends farbanju kose gde se krajevi kose boje u drugoj, obično pastelnoj ili jarkoj boji, koja je u kontrastu sa osnovnom bojom kose. Ovaj trend su najpre isprobale poznate dame, ali su ga ove zime prihvatile i devojke širom sveta.

Ledeno plava boja kose( Ice Blonde)
Mnoge dame širom sveta su odlučile da ove zime budu ledene kraljice, odnosno izabrale su ledeno plavu boju kose. Ova boja lepo stoji na svim dužinama kose od kratke piksi, preko bob i lob do duge kose.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име