Plaža nije pravo mesto za pokazivanje svoje nove frizure jer sunce, pesak i voda mogu odmah da je pokvare. Zato Vam predlažemo da pogledate koje su frizure, po mišljenju svetski poznatih frizera, idealne za plažu. Radi se o jednostavnijim i opuštenijim frizurama u kojima Vaša mašta i inventivnost dolazi do izražaja.
1.    Pletenica riblja kost
Niska riblja kost sa strane podseća na frizuru Morske sirene. Radi se o elegantnoj i opuštenoj frizuri koja drži kosu na okupu i ne može se tako lako pokvariti. Ovo je jedna od najpopularnijih pletenica koja lepo stoji uz letnje haljine, šortceve i kupaći kostim.


2.    Sunce u kosi
Sunkissed ili poljubac sunca je poznata tehnika izvlačenja svetlijih pramenova. Cilj je da se pramenovi presijavaju u raznim svetlijim nijansama koje izgledaju predivno na suncu. Postoje i prirodni načini da prosvetlite kosu tokom leta i to uz pomoć soka od limuna. Iscedite ceo limun i pomešajte ga sa vodom. Odnos bi trebalo da bude 1:1, ali uvek možete dodati i više vode. Stavite tečnost u bocu sa raspršivačem i i nanesite ga na mestima koje želite da prosvetlite.

sunkissed frizura
3.    Drski konjski rep
Ukoliko ne znate šta ćete sa kosom na plaži onda vežite konjski rep. Postoje razliti načini vezivanja repa, ali je ove sezone popularan visoko podignuti i razbarušeni konjski rep. Kosa Vam ne dodiruje lice, ali se zato nežno spušta i talasa niz vrat. Rep umesto trakom vežite delom kose.

drski konjski rep
4.    Talasi u kosi
Talasasta kosa je potpuno u skladu sa morem i letnjim raspoloženjem. Radi se o modernoj i seksi frizuri koju možete nositi i na plaži kada se sunčate i uveče na žurci. Do talasa možete doći uz pomoć viklera ili blagim uvijanjem kose presom.
talasasta duga kosa
5.    Male pletenice u kosi
Sa pletenicama možete da kreirate raznovrsne frizure. Ispletite jednu ili dve pletenice sa strane ili pozadi i pustite ih da se slobodno pomešaju sa ostatkom kose. Možete ih obaviti oko glave i napraviti kruna pletenicu. Sve su ovo romantične i prelepe frizure idealne za leto i plažu.


6.    Modni detalji u kosi
Cveće, trake, šnale, šeširi, marame su samo neki od modnih detalja kojima možete ovog leta začiniti svoju kosu na plaži. Ovi detalji lepo stoje i u kombinaciji sa pletenicama, punđom i konjskim repom, ali i sa puštenom kosom.


7.     Seksi neuredna kosa
Ove sezone su veliku popularnost stekle lob frizure ili duži bob. Posebno su se izdvojile neuredne i seksi lob frizure koje izgledaju kao da ih je letnji povetarac malo pokvario. Prikladne su za plažu kao i uveče za žurku i to u kombinaciji sa malo upadljivijom i izazovnijom šminkom i haljinom.


8.    Nova piksi frizura
Piksi frizure spadaju u najpopularnije kratke frizure. Posebno su tražene leti kada se mnoge dame odlučuju da zbog vrućine skrate kosu. Ove frizure imaju pramenčiće koji kosi daju originalan, mladalački i zanimljiv izgled.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име