U New York-u se od 4-11 septembra 2014 godine održava nedelja mode na kojoj će poznate modne kuće i dizajneri prikazati svoje kolekcije za proleće/leto 2015 godine. Prvog dana jedna od najinteresantnijih je bila kolekcija modne kuće Desigual sa prelepom Adriana Limom.
Bele rade u cvatu, pustinjske ruže, tropski hibiskus i meksiska dalija predstavljaju sveže cveće koje raste u imaginarnoj Desigual bašti. U takvoj jednoj bašti Desigual dizajneri pronalaze  inspiraciju za svoje prelepe, pozitivne i privlačne kreacije.
Na pisti su se mogli videti kombinezoni duži i kraći upareni sa velikim cvetnim detaljima u kosi i otvorenim raznobojnim sandalama. Od boja prisutne su roze, crvena i zelena uparena sa sivim tonovima. Zatim, suknje koje karakterišu nijanse plave, zelene, crne i bele boje. Mogle su se još videti pantalone sa širokim nogavicama i divne mini haljine koje odlično pristaju ženskom telu. Kreacije su šarene, rascvetale sa zanimljivom kombinacijom boja ( crveno- zelena, crno-bela, žuto-plavo-zelena, zeleno-siva) i prelepim cvetnim printovima. Pogledajte neke od interesantnih kreacija modne kuće Desigual za proleće/leto 2015 godine koje su prikazane na njujorškoj nedelji mode.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име