Svetski frizeri su posmatrajući poznate dame ovih dana izabrali nekoliko frizura koje se mogu nositi ove jeseni. Frizure su kako po boji tako i po stilu prijatne i za gledanje i za nošenje. Pogledajte o kojim se frizurama radi.

1.    Boja: Sombre
Ombre frizure ili sombre boje daju suptilan i prirodan izgled Vašoj kosi. Sombre bojom se na jednostavan i fantastičan način ističu meki talasasti pramenovi.
 Boja: Sombre
2.    Boja platinasto plava
Ove jeseni se preporučuje nešto mekši ton platinasto plave boje. Bez obzira na dužinu sa ovom bojom kose ćete uvek biti primećeni i izgledati prijatno.
Boja platinasto plava
3.    Lob – Duži bob
Tokom leta sunce, plaža i bazen mogu isušiti krajeve kose. Zato je možete skratiti i napraviti lob ili dužu bob frizuru. Kosa će se obnoviti i povratiti prirodni sjaj, a Vi ćete izgledati moderno i mladalački.
Lob – Duži bob
4.    Razbarušeni bob
Kosu možete skratiti tokom jaseni i napraviti zanimljivu bob frizuru sa nestašnim talasastim pramenovima. Sa ovom frizurom ćete takođe izgledati mlađe.
Razbarušeni bob
5.    Elegantan konjski rep
Tokom leta se  zbog znojenja obično cela kosa vezuje u konjski rep ili se prave pletenice. Zato se za jesen preporučuju suptilniji i elegantniji načini vezivanja kose kod kojih će kosa biti slobodnija.
Elegantan konjski rep
6.    Volumen za jesen
Ako imate talasastu kosu preporučuju se boje i frizure koje će dati Vašoj kosi poseban i dodatni volumen.
Volumen za jesen

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име