Nije lako našminkati se, lepo se obući, srediti frizuru i izgledati doterano i lepo u svakom trenutku. Zaista, nije lako biti žena. Međutim, postoje beauty trikovi koji svakoj dami mogu da olakšaju život. Pogledajte koji su to trikovi koje bi trebalo znati.

1.    Baby puder za deblje trepavice
Da bi Vam trepavice bile deblje umesto veštačkih trepavica koristite baby puder tipa Q. Nanesite maskaru na trepavice, zatim tamponom nanesite sloj pudera i preko ponovo stavite maskaru.
Baby puder za deblje trepavice
2.    Operite maskaru pre upotrebe
Ako želite da maskaru iskoristite na najbolji mogući način onda je operite toplom vodom pre upotrebe. Zatim, mokru maskaru umočite u tubicu i trljajte po unutrašnjim zidovima tubice. Nakon toga je možete koristiti.
 Operite maskaru pre upotrebe
3.    Otklonite karmin sa zuba
Niko ne želi da se nasmeje i da pritom pokaže ostatke karmina na zubima. Potrebno je samo stisnuti prst u usta i brzo ga izvući.
Otklonite karmin sa zuba
4.    Uvijač za trepavice zagrejte pre upotrebe
Da biste trepavice lakše uvili potrebno je uvijač za trepavice zagrejati fenom za kosu pre upotrebe.
Uvijač za trepavice zagrejte pre upotrebe
5.    Kupidov look usne
Da biste postigli kupidov look usne potrebno je da pratite sledeća uputstva. Na sredini gornje usne nacrtajte slovo X, gornji vrhovi slova X moraju da budu smešteni u vrhovima kupidovog luka. Zatim obeležite uglove usana i spojite linije, zatim popunite usne olovkom.
Kupidov look usne
6.    Da bi Vam ruž za usne duže trajao
Stavite svoj omiljeni  karmin, zatim pritisnite maramicom preko usana   ( dovoljan je jedan sloj maramice) i preko maramice četkicom nanesite transparentni puder.
Da bi Vam ruž za usne duže trajao

7.    Za efekat debljih usana
Potrebna Vam je bež olovka za usne koja je za jednu nijansu tamnija od prirodne boje Vaših usana i Vaš omiljeni karmin ili sjaj za usne. Da biste otkrili prirodne linije usana pogledajte u ogledalo. Počnite od kupidovog vrha, pređite olovkom malo iznad vrha i tako uradite i  oko ostalih uglova usana. Zatim popunite cele usne.
Za efekat debljih usana
8.    Savršeno oblikovano lice
Na slici se tačno vidi koji delovi lica treba da budu svetliji, a koji tamniji. Na ovaj način možete lakše da se našminkate i to u skladu sa oblikom lica.
 Savršeno oblikovano lice
9.    Za efekat većih očiju
Da bi Vam oči izgledale veće umesto crnog koristite prvo beli, zatim bež i na kraju crni ajlajner.
 Za efekat većih očiju
10.     Koristite selotejp za savršene mačje oči
Da biste nacrtali savršene mačje oči možete da koristite selotejp kao na slici. Ugao tojest krila takođe lakše možete obeležiti.
Koristite selotejp za savršene mačje oči
11.    Koristite kašiku prilikom nanošenja rumenila
Da biste obraze našminkali na adekvatan način stavite kašiku preko jagodice obraza i ispod nje nanesite puder.
Koristite kašiku prilikom nanošenja rumenila
12.    Koristite kašiku za uvijanje trepavica
Pratite uputstva kao na slici, potrebno je postaviti kašiku licem ispod trepavica, zatim pritisnuti trepavice i zarotirati ih laganim pokretima.
 Koristite kašiku za uvijanje trepavica
13.    Kašikom do savršenih krila ajlajnerom
Uspomoć kašike možete lakše upotrebiti ajlajner da biste napravili ovako lepe i moderne oči sa krilima. Malo vežbajte i sigurno ćete savladati sve ove trikove koje mnogi šminkeri ne žele da Vam otkriju.
Kašikom do savršenih krila ajlajnerom

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име