Kratke frizure su postale veoma popularne poslednjih godina. Mogu ih nositi sve dame bez obzira da li imaju gustu ili retku kosu, da li su plavuše, brinete ili crnke. Među velikom ponudom kratkih frizura uvek možete da pronađete onu koja odgovara Vašem obliku lica i temperamentu. Po mišljenju svetskih frizera tokom 2015 godine će pored piksi frizure dominirati i raznovrsne kratke bob frizure.
1.    Kratka frizura sa svetlim pramenovima
Pred nama je kratka asimetrična frizura geometrijskog oblika sa šiškama sa strane. Šiške su obogaćene svetlim pramenovima što daje poseban volumen ovoj frizuri. Ovaj stil je lak za održavanje, naglašava oči i jagodice i preporučuje se damama sa prirodno ravnom i gustom kosom.

Kratka frizura sa svetlim pramenovima
2.    Piksi frizura sa šiškama sa strane
Ovo je još jedna verzija asimetrične kratke frizure sa bočnim šiškama. Odgovara damama sa retkom kosom koje žele svoje lice vizuelno da izduže. I ovde su šiške prosvetljene i to u braon nijansi koja odgovara boji očiju.

Piksi frizura sa šiškama sa strane
3.    Klasična piksi frizura
Asimetrična piksi frizura sa bočnim šiškama i zulufima. U prvi plan ističe oči i vizuelno podmlađuje. Preporučuje se za leto.

Klasična piksi frizura
4.    Jež frizura
Jež frizura je jedan od vrućih trendova za 2015 godinu. Namenjena je nezavisnim i jakim damama. Istaknuti vrhovi daju poseban volumen ovoj frizuri koja je inače laka za održavanje.

Jež frizura
5.    Kratka frizura sa šiškama
Jedostavna kratka frizura sa mekim šiškama koje prekrivaju čelo i blago se krive ka boku. Preporučuje se damama sa nežnom kosom i porcelanskim tenom.
Kratka frizura sa šiškama
6.    Kratka kosa sa dugim šiškama
Ova frizura je takođe jedan od vrućih trendova za 2015 godinu i to naročito se preporučuje za vrele letnje dane. Uz pomoć tehnike balayage pramenovi su prosvetljeni. Na taj način dobili smo senzualnu i ljupku asimetričnu frizuru sa dužim gornjim delom koji uključuje i šiške što daje potreban volumen i atraktivan oblik celom licu.

 Kratka kosa sa dugim šiškama
7.    Zalizana kratka frizura
Zalizana kosa je u trendu ove sezone. Pred nama je elegantna zalizana kratka frizura za formalne prilike. Pramenovi su blago slojeviti što omogućuje voluminozni vrh glave i glatkoću oko ušiju i na taj način naglašava ceo profil. Zato je ova frizura idealna za hrabre i smele dame.

Zalizana kratka frizura
8.    Retro kratka kosa
Elegantni stil ove frizure koji podrazumeva slatke talase podignute sa strane u retro fazonu čini ovu frizuru glamuroznom. Nesvakidašnja i zaminljiva frizura koja naročito lepo stoji uz plavu boju kose.

  Retro kratka kosa
9.    Slojevita piksi frizura sa šiškama
Victoria više ne nosi ovakvu frizuru, ali je ona i dalje aktuelna. Piksi frizura sa slojevima koji se lako oblikuju i daju poseban razbarušeni efekat na vrhu glave. Radi se o kreativnoj frizuri koja izgleda prirodno, opušteno i mladalački.

Slojevita piksi frizura sa šiškama
10.    Kovrdžava piksi frizura
Ovo je fenomenalna verzija piksi frizure sa prirodnim loknama. Kosa je skraćena sa strane i oko ušiju u čistoj zakrivljenoj liniji. Gornji slojevi kose su duži, kreću se od potiljka do čela i uobličuju celu frizuru. Naglašen je profil sa definisanom vilicom i vratom koji krase zvezdice.

Kovrdžava piksi frizura
11.    Dečačka frizura
Muška frizura na ženski način. Kosa je ošišana simetrično sa strane, a na vrhu su ostavljeni lepi i prirodni talasasti pramenovi koji se malo spuštaju preko čela i daju posebnu suptilnost celokupnom izgledu.

Dečačka frizura
12.    Urbana piksi frizura
Ovo je frizura namenjena mladim, urbanim damama koje uvek žele da budu u trendu. Duge šiške koje dodiruju trepavice i slojevita kosa na vrhu koja je lepo oblikovana i spušta se ka potiljku. Tu je dodatak za kosu u vidu zlatno crne trake koji celokupnom izgledu daje potrebnu dozu staromodne ljupkosti.

 Urbana piksi frizura
13.    Piksi frizura za starije dame
Piksi frizure mogu da nose sve dame bez obzira na godine. Oblik i slojevi ove frizure odgovaraju tankoj kosi, a kombinacija boja može  vizuelno da podmladi i prosvetli lice.

Piksi frizura za starije dame

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име