Ukoliko ste sređivali ormar i videli da imate puno marama različitih dužina i boja, koje dugo niste nosili i ne znate šta ćete sa njima evo jednog predloga za Vas.  Marame su hit ovog leta, a sledeći primeri Vam mogu pomoći kako da od obične marame napravite moderan komad odeće na kome će Vam svi zavideti.
1.    Marama preko kupaćeg
Marama je veoma zahvalan  modni detalj jer je lagana i ne gužva se mnogo tako da je možete staviti u svaku torbu za plažu i nositi preko kupaćeg. Najjednostavnije je da je vežete oko struka i napravite simpatičnu asimetričnu suknjicu ili je ogrnite, a krajeve vežite iza vrata i eto Vam predivne haljinice.


2.    Marama kao halter bluza
Halter bluze su u trendu ovog leta. Ali ako imate marame interesantnih dezena onda ne morate da kupujete halter bluze već ih možete napraviti. Potrebno je samo da pratite korake koji se nalaze na slici. Pokušajte nekoliko puta i sigurni smo da će Vam uspeti.


3.    Marama kao bikini top
Poznata pevačica Rihanna voli da nosi marame kao bikini top. Kakve ćete bluzice napraviti od marame  zavisi od Vaše kreativnosti i spretnosti. Mi Vam predlažemo dva načina. Prebacite maramu oko vrata zatim je ukrstite i obavijte preko grudi i na kraju je vežite pozadi na leđima. Drugi način podrazumeva da  maramu nekoliko puta obavijete oko grudi.


4.    Marama kao prsluk
Ako imate jednu od onih velikih marama sa kojima ne znate šta ćete onda pokušajte da ih nosite kao prsluk. To je zaista šik način da dodate malo slojevitosti svom letnjem outfitu, a da Vam pritom ne bude neugodno i vruće.

 marama kao prsluk

5.    Marama kao kimono
Ako niste baš ljubitelj prsluka i mislite da Vam on ne stoji lepo onda od jedne velike marame napravite kimono. Kimono je u trendu ove sezone i laska svakom obliku građe. Kada naučite da ga pravite od marama nećete imati potrebe da ga kupujete.

marama kao kimono

6.    Marama kao haljina
Od samo jedne marame možete napraviti različite stilove haljina. Naravno možete spojiti i dve marame to sve zavisi od Vaše mašte i spretnosti. Probajte više puta, igrajte se sa maramama i sigurni smo da čete od njih uspeti da napravite različite originalne komade odeće.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име