Ukoliko pratite trendove i često menjate boju kose onda će Vas sigurno zanimati podatak koje boje i nijanse su trenutno najpopularnije. Radi se o upadljivim,  smelim i energičnim bojama i nijansama koje su s’pravom nazvane  „heavy metal“ boje za kosu. Pogledajte o čemu je reč.
1.    Bakarne nijanse
Bakarna boja kose je već duže vreme u trendu. Neki je smatraju tipično jesenjom nijansom, ali je ona zbog svoje raznolikosti sasvim prikladna i za vrele letnje dane. Ovog leta je veliki hit svetlo bakarna nijansa koja je u korenu tamnija odnosno crna.

bakarna boja kose
2.    Zlatno roze boja kose
Najslađa od svih takozvanih „heavy metal“ boja je svakako ova zlatno roze nijansa. Ova boja se pre svega preporučuje plavušama koje mogu izvući par roze pramenova i na taj način svojoj kosi dati jednu posebnu mekoću i toplinu.

zlatno roze boja kose
3.    Platinasto plava boja kose
Platinaste plavuše su uvek u trendu. Inače cilj ovog leta je postići baš pravu boju metala platine, a to je srebrnasto bela boja. Jennifer Lawrence je dosta eksperimentisala sa svojom plavom bojom kose, ali je na kraju uspela da postigne pravu nijansu platine.

 platinasto plava boja kose
4.    Kosa u boji srebra
Još jedna metalik nijansa koja je hit ovog leta jeste  srebrna boja kose. Ovo je jedna od najtežih nijansi i zato ne pokušavajte sami da dođete do nje već potražite pomoć iskusnih frizera.
kosa u boji srebra

5.    Ronze boja kose
Ronze predstavlja crvenkasto braon boju kose sa bronzanim odsjajem. Radi se o nijansi koja se predivno presijava na suncu i  zato je poznate dame obožavaju i rado nose ovog leta. Postoji više nijansi ronze od bledih do baš intenzivnih i sve su podjednako lepe i zanimljive. Bitno je samo pronaći pravu nijansu ronze koja će odgovarati boji Vašeg tena.

ronze boja kose

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име