Od zanimljivih dezena i boja preko raznovrsnih materijala pogledajte kako izgledaju najlepši kupaći kostimi za leto 2022 koje ćemo sigurno viđati na svakom koraku.

 kupaci za leto
Leto polako, ali sigurno dolazi i vreme je da počnemo da razmišljamo o lepim temama kao što su odlazak na more ili bazene i nabavka svega što nam je za te prilike potrebno. Kupaći kostimi za leto 2022 koje su ove sezone u ponudi su veoma raznovrsni tako da je teško izdvojiti one najlepše. Pritom i ukusi su različiti, neke žene više vole jednodelne, a druge dvodelne modele. Neke su ljubitelji klasičnih stilova, dok druge opet rado eksperimentišu i sa pomalo neobičnim ili ekstravagantnijim modelima. Svi modni stilisti se u jednom slažu, ovih sedam modela kupaćih ćemo sigurno viđati na svakom koraku tokom ove letnje sezone. Pogledajte o kojim je modelima reč.

1.Animal printovi

Za ovu godinu možemo slobodno reći da su sve boje aktuelne. Pored jarke crvene, žute, narandžaste, zelene nosiće se i pastelne nijanse kao i zanimljivi printovi. Jedan od najlepših i najupadljivih printova jesu animal printovi. Pored klasike kao što je leopard print nose se i printovi tigra, čite, zmije, zebre. Kupaći sa ovim printovima zrače posebnom takozvanom neukroćenom ili divljom energijom. Samim tim vam omogućavaju da pokažete svoju divlju stranu ili „wild side“. Bez obzira koju letnju aktivnost radite na plaži – sunčanje, odbojku na pesku, plivanje – bez sumnje ćete izgledati žestoko dok to radite.

2. Kupaći kostimi za leto 2022 u metalik nijansama

Poslednjih nekoliko godina sve metalik nijanse su u trendu. Dominiraju naravno boje zlata, srebra i bronze. Ove nijanse izgledaju same po sebi glamurozno. To se odnosi i na kupaće. Pored metalik nijansi nosiće se i modeli sa šljokicama, ali i sa metalik detaljima kao što su lanci, alke, razne metalik šnale i slično. Modeli sa ovim detaljima su raznovrsni i zrače posebnom energijom luksuza i moći. Mnogi stilovi koji su ove godine u modi oslanjaju se na retro trendove i što se tiče materijala. Nose se pored klasičnih i pleteni, štrikani, kožni, rebrasti, somotski, teksas i slični modeli kupaćih kostima. Metalik nijanse će vas ne samo izdvojiti iz mase već će učiniti vaš potamneli ten još upadljivijim i sjajnijim. Zato ne zaboravite da stavite kreme za sunčanje sa zaštitnim faktorom.

3.Cutout ili prorezi

Prorezi su još jedan detalj koji počinje polako da dobija svoje mesto u modnoj industriji. Počeli smo od suknji sa prorezima, a sada su u fokusu kupaći. Modeli kao i njihovi prorezi su veoma originalni i naravno seksi jer otkrivaju mnogo više gole kože od klasičnih stilova. Modeli mogu biti jednodelni, ali i dvodelni. Takođe su aktuelni i oni modeli kod kojih su uz pomoć proreza spojeni gornji i donji deo. Izrezi ili prorezi su super zabavni, a ono što je posebno dopadljivo kod njih jeste što jednodelni izrez može poslužiti kao bodi za noćni izlazak u grad. Upozorenje: Ne zaboravite da kremama za sunčanje namažete i deo kože koji se nalazi na prorezima.

4. Kupaći kostimi za leto 2022 u stilu 70 – tih

Ono što je karakteristično za stil 70 tih jeste da žene počinju da nose više dizajnersku odeću. To se odnosi i na kupaće kostime kod kojih se tada sve više težilo da izgledaju što privlačnije i lepše i da se što lakše oblače i skidaju. Sužava se bikini i uvode se detalji kojim se povezuju gornji i donji deo kupaćeg. Detalji su lanci, kaiševi, kopče, šnale, trake, koje se vezuju u čvor ili mašnu. Zanimljivi su i modeli koji su se koristili za surfovanje u Južnoj Kaliforniji. Jednodelni, rastegljivi, ponekad i sa rukavima kao sportski trikoi. Zatim stil haltera kao i modeli sa golim leđima. Zanimljivi su i dezeni iz tog perioda, šljokice, disko boje, pruge kao na kuhinjskim krpama kao i retro, upadljivi cvetni print. Obucite jedan ovakav retro model, stavite naočare za sunce i torbu za plažu od rafije u ruke i napravite savršen selfi za instagram.

5.Sa kaišem

I jednodelni i dvodelni modeli sa kaišem su svuda oko nas i izgledaju zaista ženstveno i prelepo. To ne mora biti klasičan izgled kaiša već mogu biti i trake koje se vezuju oko struka nekad na sredini, a nekad sa strane. Dobra strana ovih modela jeste da sužavaju struk tako da ih mogu nositi i gojaznije dame. Možete i sami nabaviti neki tanji kaiš i vezati ga oko struka na jednodelnom kupaćem kostimu. Naravno kaiš možete skinuti kada idete u vodu. Inače ovakvi modeli sa kaišem izgledaju veoma elegantno i često se mogu kombinovati sa odećom poput pantalonica ili suknji.

6. Kupaći kostimi za leto 2022 sa rukavima

Izreka „što više to bolje“ nikada nije imala više smisla nego sada. Spomenuli smo modele sa detaljima koji su sve raznovrsniji i primamljiviji za žene. Jedan od tih detalja su i rukavi i to ne bilo koji rukavi već oni pufnasti ili puf. Puf rukavi izgledaju veoma zabavno, koketno i pravo su osveženje ove godine. Obično su kratki mada postoje modeli i sa dužim i providnim pufnastim rukavima. I ovakve modele možete iskoristiti kao deo letnje odevne kombinacije uz pantalonice ili suknje.

7.Sa karnerima

Kada smo bili mali stalno smo nosili karnere jer su zabavni, okretni i razigrani sami po sebi. Na našu sreću karneri su ponovo u modi i prisutni su na svim odevnim komadima. Karneri se mogu nalaziti na rubovima bikinija ili negde na sredini. Sa njima ne možete, a da ne budete primećeni čak i kada samo ležite na plaži.