Pred vama su kupaći kostimi za leto 2023, najlepši modeli koje ćemo ove sezone često viđati na moru i bazenima.

 kupaci kostimi za leto 2023
Ima li boljeg načina da započnete pripreme za dolazak toplog vremena od potpunog osvežavanja garderobe? Dok u garderoberu pakujete zimsku i vadite letnju garderobu verovatno shvatate da je i vašim kupaćim kostimima potrebno adekvatno ažuriranje. Zato ste na pravom mestu. Predlažemo vam da pogledate koji su to najveći trendovi kada su u pitanju kupaći kostimi za leto 2023. Modni stručnjaci predviđaju da će jarke boje, kostimi sa detaljima, zatim modeli inspirisani grunge stilom kao i osvežavajući printovi preplaviti plaže i bazene.

Moderni kupaći kostimi za leto 2023 imaju tendenciju da prate trendove stim što se vodi računa da budu funkcionalni jer su pre svega namenjeni plivanju.
Moramo priznati da u ovoj ponudi ima za svačiji ukus po nešto od klasičnih modela preko seksi kostima sa prorezima pa sve do modela napravljenih od održivih, reciklirajućih tkanina.

1.Sportska elegancija

 sportski kupaci kostimi za leto 2023
Pod uticajem rastuće popularnosti sportova na vodi, kao što su surfovanje, kajakaštvo, splavarenje, ronjenje, skijanje na vodi, veslanje na dasci i slično, ovogodišnji kupaći kostimi spajaju funkcionalnost i modu. Zato ovi modeli sadrže zaštitne rukave, bikini majice sa dugim rukavima, odgovarajuće kape, naočare i druge detalje.

 sportski

Kada je u pitanju modni aspekt ovih kupaćih kostima oni dolaze sa zanimljivim printovima i bojama kao i detaljima poput proreza.

2.Sa izrezima

 crni sa izrezima
Izađite iz zone komfora i pokažite svoju seksi stranu uz pomoć kupaćih kostima sa izrezima. Izrezi na svim odevnim komadima su postali veoma traženi. Taj detalj se preneo i na kupaće kostime.

 kupaci kostimi za leto 2023 sa izrezima

Preporučujemo jednodelne kostime sa izrezima jer su veoma raznovrsni i kreativni i sigurno ćete sa njima privlačiti poglede tokom ove letnje sezone. Izrezi su najprisutniji u delu koji spaja gornji sa donjim delom kostima.

3.Kupaći kostimi za leto 2023 sa razigranim printovima

 vocni print
Ako su vam dosadili kupaći kostimi u crnoj ili drugim neutralnim bojama I rešili ste da isprobate nešto slatko I drugačije onda izaberite kostime sa dezenima. Pored animal printa koji je sam po sebi seksi, ženstven I moćan pogotovo na kupaćem možete se opredeliti I za cvetni print od kojih ovog leta dominira retro svetni dezen.

 kupaci kostimi za leto 2023 jagode

Ono što je posebno zanimljivo I romantično jesu I modeli sa voćnim printom kao I tropskim printom. Još bolje je ako ovi kostimi imaju I neki trendi detalje poput karnera, spuštenih ramena, jedno rame neke kaiševe, trakice I slično.

Predlažemo da izaberete svoju omiljenu voćkicu sa kojom ćete se osvežiti na plaži, ali je takođe I nositi u vidu dezena na svom kupaćem. Inače kupaći sa printom se preporučuju ženama sa malim grudima jer će print vizuelno grudi učiniti da izgledaju veće.

4.Nostalgični modeli

 heklani kupaci kostimi za leto 2023
Za sve one nostalgične duše predlažemo da dotaknete malo estetiku prošlih vremena. Za početak, ovog leta isprobajte retro kupaće kostime. Na primer heklani kupaći izgleda romantično i ženstveno i pritom heklane kao i pletene stvari su u modi i nosiće se ovog leta.

 disko kupaci kostimi za leto 2023

Zatim možete nositi kostime sa disko vibracijama u stilu veselih 70 – tih. Ili pak izaberite modele sa retro krojevima poput dubljeg gornjeg ili donjeg dela.

5.Kupaći kostimi za leto 2023 sa trakicama

tufna print
Kupaći kostimi sa trakicama imaju odlučnu moć transformacije jer možete direktno sa plaže da ih nosite u grad u noćni provod. Dovoljna vam je platnena bela košulja, teksas šortc ili suknja, slameni šešir sa širokim obodom i apsolutno ste spremni za izlazak.

 sa trakicama

Kupaći sa trakicama u donjem delu se posebno preporučuju ženama sa dugačkim torzoom jer ga ovi detalji vizuelno čine kraćim.

6.Sa dodatkom koji ide preko kupaćeg

 heklana haljina
Ne morate se više pitati šta nositi preko kupaćeg jer sada možete kupiti ceo komplet. To mogu biti svileni ogrtači, heklane haljine, sarong sa printom i slično.

 ogrtac

Uvek možete i sami osmisliti svoj komplet koji može biti i jednostavna lagana košulja ili mini suknja u istom dezenu ili boji kao i kupaći.