Kada žena napuni 40 godina obično se smatra de proživljava drugu mladost kada je imala 20 godina. Međutim, uz dužno poštovanje nije baš tako. Žena je starija, iskusnija, seksi, samouverena, zna šta hoće i na vrhu je svoje igre. Zašto onda da se vraća u prošlost? Naprotiv treba da gleda u budućnost i uživa u novim izazovima, da proba ono što do sada nije probala, da istražuje i testira sebe. Prva promena bi mogla da bude nova frizura. Pogledajte savete frizera i pronađite ono što Vama najbolje pristaje.

1.    Kratka frizura – Lisa Rinna
Lisa se odlučila za kratku i seksi shag frizuru sa sportskim primesama. Kod ove frizure treba izbegavati gelove jer kosu čine krutom, već treba koristiti kreme koje će kosu učiniti svetlijom i mekšom. Dobro proučite svoje lice pre nego što se odlučite za ovakvu frizuru. Ako mislite da nemate lep oblik nosa onda Vam se neće dopasti ni kako Vam stoji ova frizura. Sa druge strane, može da istakne podignute jagodice. Takođe, ako Vam je kosa gruba i kovrdžava teško ćete je ukrotiti sa ovakvom frizurom. Sa super finom kosom ova frizura može da izgleda mlitavo.
Kratka frizura – Lisa Rinna
2.    Slojevita bob frizura – Cate Blanchett
Ova klasična bob frizura je savršen izbor za žene koje bez mnogo doterivanja žele da izgledaju šik. Slojeviti bob odgovara svakom tipu kose. Damama sa okruglim licem se preporučuje duži slojeviti bob. Za sitno i ugaono lice je najbolja varijanta dužina do brade. Smelijim damama se preporučuje slojeviti bob kod koga su slojevi na leđima kraći, a napred duži.
Slojevita bob frizura – Cate Blanchett
3.    Duži bob sa šiškama – Michelle Obama
Duži bob je primer profesionalne i moderne frizure, a šiške joj daju mladalački izgled. Za mekši izgled ove frizure stilisti preporučuju da se šiške ne seku ravno već malo u krug i da se za oblikovanje koriste paste koje će kosi dati potrebnu vlažnost.

 Duži bob sa šiškama – Michelle Obama

4.    Dužina do ramena – Jennifer Garner
Klasična frizura dužine do ramena je uvek u modi. Izgleda lepo i laka je za održavanje. Možete je vezati u toku dana i pustiti uveče. Najbolje je da imate prirodno talasastu kosu koja se nežno spušta do Vaših ramena.
 Dužina do ramena – Jennifer Garner
5.    Duga i ravna kosa – Jennifer Aniston
Aniston je žena sa stilom koja uvek zna da odabere najbolju frizuru i po tome je poznata u Holivudu. Duga, slojevita frizura odgovara svakom tipu kose. Važno je samo da slojevi budu lepo raspoređeni i da čine jednu skladnu celinu. U suprotnom dobićete tanku i nezdravu frizuru.
Duga i ravna kosa – Jennifer Aniston
6.    Duga talasasta kosa – Jennifer Lopez
Priča o tome da ako ste stariji ne treba da nosite dugu kosu ne važi. Pogledajte Jennifer Lopez. Njoj duga kosa daje seksi i mladalački izgled na kome bi joj pozavidele i mnogo mlađe dame. Dužina kose zavisi od teksture i kvaliteta kose. Bitno je samo da se talasi spuštaju lagano i da ostave lice otvorenim.
Duga talasasta kosa – Jennifer Lopez

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име