Još malo pa će doći kraj leta, ali to ne znači da treba da prestanemo da kupujemo letnju garderobu. Kupaći kostim smo već nabavili, ali sada je vreme da kupimo one letnje krpice koje možemo da nosimo i početkom jeseni kada ne bude mnogo hladno. Pogledajte koje letnje komade odeće možete nositi i tokom jeseni.

1.    Tanke tunike
Tanke tunike možete nositi preko majica sa kratkim rukavima ili preko haljina i majica na bratele. Opredelite se za tunike u svetlim, letnjim bojama. Početkom jeseni mogu biti i visoke temperature tako da možete skinuti ove tunike i nositi ih u rukama jer nisu mnogo teške. Tunike su u trendu i u njima ćete se osećati opušteno, ležerno i ženstveno.

2.    Maksi suknje i haljine
Maksi haljine i suknje su u trendu ovog leta, ali ih možete nositi i početkom jeseni. Raznovrsne su i mogu se veoma lepo kombinovati sa ostalom garderobom. Kada je hladno nosite ih sa čizmama i jaknom.

3.    Helanke
Helanke su lagane za nošenje i obezbeđuju nam toplotu kada je malo hladnije. Možete ih nositi ispod haljine, suknje ili šortca.

4.    Marame
Marame su jedan od najzahvalnijih modnih detalja. Mogu Vam ulepšati celokupni outfit, ali i obezbediti toplotu oko vrata kada duva vetar ili je hladnije. Kada je toplo možete je skinuti i staviti u torbu jer ne zauzima mnogo mesta.

5.    Tanke jakne i bluze
Tanke jakne, košulje i bluze možete nositi kako leti kada je hladnije tako i početkom jeseni. Kada temperature variraju u toku dana najbolje je oblačiti se slojevito.

6.    Šeširi
Šeširi su leti neophodni da bismo se zaštitili od sunca. Tokom jeseni nas takođe štite od jesenjeg sunca koje ume da bude veoma jako, ali mogu da dodaju jednu posebnu crtu našem celokupnom outfitu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име