London je od 14 februara prava prestonica mode. Po sunčanom vremenu ulice su pune ljudi, mnogi putevi su blokirani jer svi žele da budu makar na trenutak deo ovog velikog modnog dešavanja. Pogledajte šta je obeležilo treći dan Londonskog Fashion Week-a.

1.    Sophia Webster nas vraća u tinejdžersko doba

Sophia je svoju kolekciju predstavila na najbolji mogući način. Počev od scenografije pa do modnih detalja kao što su cipele i gladijator dokolenice živopisnih boja, haljine sa zanimljivim detaljima, frizure sa pletenicama, marame i sve ostalo što je san svake tinejdžerke. Manekenke su podsećale na moderne seljančice iz savremenih bajki, a dominantne boje su crvena, roze, narandžasta, tirkizna i ostale boje omiljene kod tinejdžerki.

2.    Moda u duhu Star Wars

Justin Thornton i Thea Bregazzi su predstavili svoju Star Wars kolekciju. Moderni vojnici, super jakne sa krznenim kapuljačama, futuristički geometrijski printovi, blistava metalik boja, paradajz-crveni kroj. Sve je delovalo uniformisano i žestoko.

3.    Sve je puno zvezdica

 Sve je puno zvezdica
Puno poznatih ljudi iz sveta mode se pojavilo već trećeg dana. Mnoge mlade manekenke su po prvi put prodefilovale modnom pistom. Međutim veliku pažnju su privukle sestre Kate Moss i mlađana Lottie. Novi Topshop prostor  je izvrstan, a za večeru možete dobiti kašu od ječma, salatu od bundeve, malo šampanca i čokoladne kolačiće.

4.    Cara Delevingne kolekcija torbi

Šetajući u beloj haljini kroz veštačku šumu Cara je predstavila svoju ručno pravljenu torbu. Posebnu pažnju posetilaca su privukli mali rančevi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име