Rihanna je novom reklamnom kampanjom za MAC pokazala da život nije samo plaža i bikini. Bez obzira na reputaciju loše devojke ona se u saradnji sa MAC kozmetikom  priključila Viva Glam organizaciji koja se bavi prikupljanjem novca za obolele od HIV-a i AIDS-a. Tako se pridružila svojim koleginicama  Nicki Minaj i Lady Gaga.

Rihanna sa platinastom bojom kose i u toplesu reklamira crveni karmin. Sav novac koji se prikupi od prodaje ovog karmina ide u MAC AIDS fond. Od svog formiranja ovaj fond je inkasirao više od 315 miliona dolara i to samo od prodaje specijalne serije karmina i naočara za sunce. MAC AIDS fond je obećao da će ove godine donirati 2 miliona dolara programu Ujedinjenih Nacija za HIV i AIDS i na taj način će pomoći programu testiranja i lečenja obolelih od ove bolesti širom sveta. Rihanna je prokomentarisala da je počastvovana što je imala prilike da da svoj skroman doprinos u borbi protiv ove bolesti.
Da napomenemo da je prva ograničena serija Rihanninih crvenih karmina rasprodata već za tri sata tako da MAC kozmetika smatra da će i  ova ponuda kremastih i plavo crvenih matiranih nijansi karmina sa potpisom Rihanne u pakovanju biti jednako tražena jer je povod njihove prodaje zaista human.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име