Smele vatreno crvene, ljubičaste, ombre pa čak i crne usne su obeležile 2013 godinu. Prema rečima poznatih, svetskih šminkera 2014 godinu očekuje malo blaža šminka kao što je svetliji karmin i senke za oči kao i što prirodniji izgled. Pogledajte kakav makeup Vas očekuje ove godine.

1.    Svetlo narandžasti karmin

Svetlo narandžasti karmin
Lepe i pune života svetlo narandžaste usne su viđene na modnim pistama tokom predstavljanja prolećne modne kolekcije za 2014 godinu D&G. Ova svetlo narandžasta boja ruža za usne predstavlja sredinu između boja breskve i pomorandže. Budite hrabri i probajte ovu boju! Izađite iz svoje zone udobnosti i izgledaćete neverovatno i moderno.

2.    Bela senka za oči

 Bela senka za oči
Intenzivna bela senka za oči se nanosi iza golih trepavica. Probajte dve nijanse bele, svetliju preko kapka i tamniju iznad oka. Na taj način ćete istaći boju i dati joj živost.

3.    Drečave boje ajlajnera

Drečave boje ajlajnera
Pronađite upadljive boja ajlajnera i uparite ih sa odgovarajućim senkama za oči da biste postigli dramatičan efekat. Ovakav način šminkanja odgovara noćnim izlascima i žurkama.

4.    Potpuno prirodan izgled

 Potpuno prirodan izgled
Tokom dana ne treba težiti ekstravaganciji već eleganciji. Zato se preporučuje krema za hidrataciju kože lica i tanke trepavice. Bitno je da Vaše lice deluje čisto i zdravo pa će samim tim biti i lepo.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име