Moderne farmerke za 2021 su veoma raznovrsne tako da ima za svačiji ukus kao i građu po nešto. Iako će se uski modeli sa elastinom uvek nositi ipak će ove godine, ali i narednih godina dominirati opušteni i udobni modeli koji ne stežu i u kojima se može boraviti po ceo dan. Modni kreatori su izašli u susret ljudima koji rade od kuće i koji su u džinsu od jutra do mraka pa su im ponudili moderne farmerke za 2021 koje se u zavisnosti od modela mogu kombinovati za različite prilike.

S’ obzirom da se sve stvari od teksasa smatraju osnovnim komadima odeće koji će se uvek nositi i biti u trendu pa čak i kada se iscepaju onda verujemo da ćete poželeti da investirate u kupovinu nekog novog trendi komada od teksasa bilo da je to jakna, suknja ili džins. Još, ako vam savršeno stoje i osećate se udobno i opušteno u njima onda ćete ih sigurno još dugo, dugo nositi.

Moderne farmerke za 2021 sa širokim nogavicama

Ove sezone u trendu su široke i udobne stvari poput ovog džinsa sa širokim nogavicama. Pored širokih nogavica ovi modeli obično imaju i dubok struk tako da ne stežu stomak i pristaju svakom obliku tela. Možete ih nositi svakodnevno uz patike i običnu majicu ili u nešto ženstvenijem stilu uz elegantnu crop top bluzu i štikle.

Zvoncare u stilu 70 – tih

Moda 70 – tih se vraća na velika vrata. Jedan od trendova koji je tada bio dominantan, a koji se i sada nosi jesu ovakve zvoncare. Zvoncare više nisu retro već su prilagođene najnovijim trendovima. Mogu biti u vidu skraćenih modela pa sve do bootcut stilova. Boje takođe možete birati od indigo pa sve do modernih belih i crnih. Zvoncare mogu imati male zvonaste rubove ili one klasične široke rubove.

 

Moderne farmerke za 2021 sa ravnim nogavicama

Ovakav model nikada neće izaći iz mode. Bio je hit tokom 90- tih i tada su ga skoro svi nosili. Klasičan model koji se slaže uz sve. Možete ga nositi uz čizme, sandale, elegante cipele, patike.

Iscepani džins

Za teksas važi pravilo da je čak i iscepan u modi. To se pre svega odnosi na džins koji sa iscepanim detaljima izgleda opušteno i upadljivo u isto vreme. Nosiće se svi gore pomenuti modeli sa iscepanim detaljima.

Moderne farmerke za 2021  – Isprani stil

Svi pomenuti modeli sa širokim nogavicama, sa ravnim nogavicama, zvoncare, poluzvoncare, iscepani i isprani džins nikada neće izaći iz mode. Uvek će se nositi samo možda u malo medernizovanijem izdanju. Žene su ranije ispirale farmerke u varikinu da bi ih izbelile, a sada se mogu kupiti sa takvom nijansom. Takođe sve više je detalja na džinsu poput dugmića, zakrpa ili takozvanog patchwork stila, džepova, resa, falti ili nabora u stilu 80 – tih i slično.

Izbor je veliki. Najbolje je probati više modela kako biste pronašli one koje vam savršeno odgovaraju. Nadamo se da će vam sledeći saveti biti od koristi prilikom kupovine.

Kako pronaći idealan kroj

  • Jake butine

Tamne farmerke vizuelno sužavaju jake butine. Izaberite model ravnog kroja sa uzdužnim štepom ili šire pantalone sa spuštenim džepovima koji će vizuelno izdužiti figuru i prikriti problematične zone.

  • Elegantno popunjena

Birajte modele sa strečom da biste prikrili nedostatke na telu. Džins sa ravnim nogavicama i cipele na štiklu će vas vizuelno izdužiti i učiniti da izgledate mršavije.

  • Izuzetno mršava

Tri četvt modeli su savršen izbor za mršave devojke. Da bi vaše noge izgledale punije odaberite farmerke koje su izbeljene na butinama i zadnjici.

  • Široki kukovi

Birajte široke modele sa dugačkim nogavicama jer će vas one vizuelno izdužiti. Izbegavajte uske modele kod kojih se nogavice sužavaju.

  • Ravna zadnjica

Džins sa niskim strukom izbeljen sa spoljne strane butine i na zadnjici učiniće da izgledate kao prave zavodnice. Izbegavajte pantalone u tamnim tonovima na kojima su džepovi spušteni jer će u njima vaša zadnjica izgledati još ravnije.

  • Kratke noge

Falte i uzdužni štep ućiniće da vaše noge izgledaju duže. Idealni su modeli ravnog kroja sa nogavicama koje se šire na dole.Izbegavajte široke modele sa zavrnutim nogavicama jer vizuelno još više skraćuju noge.

  • Visoka i jaka

Vaša figura će delovati skladno u džinsu sa nogavicama koje se šire. Što duži modeli to bolje. Visoke devojke sa jakim butinama nikako ne bi trebalo da nose kratke pantalone.